Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Gornjim Andrijevcima

Motociklist (24) udario u parkirani automobil i na mjestu preminuo

Policija, ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
03.08.2019.
u 10:59

Očevidom je utvrđeno da je u petak u 21,50 sati, u Gornjim Andrijevcima, 24-godišnjak upravljao prije stjecanja prava na upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim motociklom.

Mladi motociklist poginuo je u Gornjim Andrijevcima u petak navečer kad je udario u parkirani automobil, izvijestila je u subotu Policijska uprava brodsko-posavska.

Očevidom je utvrđeno da je u petak u 21,50 sati, u Gornjim Andrijevcima, 24-godišnjak upravljao prije stjecanja prava na upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim motociklom.

U jednom trenutku motociklist je izgubio nadzor nad upravljačem, sletio s kolnika, udarivši u parkirani osobni automobil te je od teških tjelesnih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Komentara 2

TO
Toni66
17:27 03.08.2019.

Motociklist (24) udario u parkirani automobil i na mjestu preminuo.. Ovo je ludo zašto ga je tukao ? Udarati i to tuđi automobil. ? Sigurno je jedno da se uvijek uobičajeno piše Vlak je naletio na pješaka autobus je naletioletio ( u letu ne u vožnji ) Ovdje Motocikl je vozeći se brzinom od .... Km udario u parkirani vozilo i od siline udarca i odmah poginuo . nebi li bilo to bolje .. Nego upali Tv a nemam šibice kod sebe... Zrakoplov što čini on uplovi u zračnu luku . Brod uplovi u luku .... Mi smo najveći donor organa u EU .., Šta je to sa novim strogim propisima ""manje će bit stradalih""" ili više pljačke ????

KI
Kika227
14:34 03.08.2019.

Koja blesava smrt..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije