Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PITOMAČI

Motociklist (23) bori se za život nakon sudara s motociklistom

motociklist
Dragutin Šantoši
01.05.2010.
u 09:18

Zaobilazeći Ž. Š. (24) koji se zaustavio radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera,lijevim bočnim ogledalom udario je u podlakticu Ž.Š. nakon čega je izgubio nadzor nad svojim motociklom koji je sletio u putni jarak.

PITOMAČA - Na državnoj cesti D2 u Pitomači u petak oko 15.32 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške ozljede, opasne po život, zadobio motociklist  Ž.L. (23).

Policija je potvrdila da je Ž.L. desnim putnim trakom, motociklom bez registarskih oznaka, zaobilazio motociklistu Ž. Š. (24) slovenskih registarskih oznaka koji se zaustavio radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera. U jednom je trenutku lijevim bočnim ogledalom udario u podlakticu Ž.Š. nakon čega je izgubio nadzor nad svojim motociklom koji je sletio u putni jarak.

Ž.L. (23)  zadobio je više teških ozljeda, opasnih po život, glave, rebara i unutarnjih organa, pa je, nakon pružene prve medicinske pomoći zadržan na liječenju u virovitičkoj bolnici.

 

Komentara 5

Avatar million
million
00:28 04.05.2010.

Exploited ne seri!!! Vozim i ja motor , ali ga vozim normalno i po propisima te mi nitko ne oduzima prednost!!! A naravno da ce ti ljudi u automobilima oduzeti prednost ako kroz naselje letis sa preko 130 km/h i nadalje. Mora ti jasno biti da vozaci auta nemogu tako lako ocijeniti brzinu dolazeceg motora i naravno da se nadaju da se isti motorist pridrzava ogranicenja!!!

Avatar million
million
00:30 04.05.2010.

a sto se tice toga da motoristi mogu samo sami sebi nastetit, grdno se varas!!! Mogu ti nabrojati koliko hoces primjera gdje je motorist u autima a i pjesake ubio. Trenutno imas clanak jedan na vecernjem! Zato pamet u glavu ili prodaj motor!!!

PU
pinjuhda_urednik
13:46 02.05.2010.

Treba napraviti puno posla oko tih motociklista! Neka se drže propisa pa neće ih toliko stradati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije