Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sjevernoj obilaznici u Slavonskom Brodu kod trgovačkgo centra Plodine poginuo 22-godišnji motociklist

Motociklist (22) od teških ozljeda preminuo u brodskoj bolnici

motociklist
Ivica Galović/PIXSELL
10.12.2009.
u 14:04

Prema policijskim podacima nesreća se dogodila u 11.25 sati kada su se u još neutvrđenim okolnostima sudarili putnički automobil i motocikl u neposrednoj blizini trgovačkog centra Plodine.

Slavonski Brod  –  U  prometnoj  nesreći koja se u četvrtak oko 11.25 sati dogodila  u Slavonskom Brodu na sjevernoj obilaznici kod trgovačkog centra "Plodina"  poginuo  je 22-godišnji  I.L.  

Kako smo doznali od očevidaca te prometne  nesreće, dvojica motociklista R.D(20) i njegov prijatelj I.L.(22)  vozili  su  obilaznicom i primijetili da im iz suprotnog smjera dolazi  kamion  koji  je  počeo  žmigavcem davati znak da kani skrenuti na parkiralište centra  "Plodine". Slično je izjavio i motociklist  R.D.

-Mislili smo da će kamion pričekati dok mi prođemo, no on je počeo skretati. U želji da  izbjegnemo sudar moj kolega I.L. i ja počeli smo kočiti. Ja sam u tome jedva uspio, čak mi se motor podignuo na jedan kotač, ali  je motocikl moga prijatelja na mokrome proklizao, pao sa motocikla na cestu i nakon toga udario u osobni automobil "opel kadett", koji se u istom smjeru kretao  iza kamiona, još uvijek pod dojmom zbog gubitka prihjatelja kratko kazao  – kratko je, još uvijek pod dojmom gubitka prijatelja, kazao R.D.  (20).  

Dodao je da on i I.L. već dugo voze motocikle, prijatelji su i krenuli  su  toga prijepodneva malo provozati. Nažalost ta je vožnja bila kobna  života  za  njegova prijatelja  I.L.,  koji je od posljedica teških ozljeda, unatioč hitnoj liječničkoj intervenciji podlegao u brodskoj Općoj bolnici.

Na mjestu događaju očevid  je  obavio  istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević uz pomoć djelatnika prometne policije, a tijekom očevida promet se sjevernom obilaznicom odvijao usporeno.

Komentara 1

BU
bubaclex
09:39 11.12.2009.

već dugo vozi motor, a ima 20 godina :s

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije