Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čime ćemo se hraniti
Povratak na članak

Mostovci prozivaju Vladu: Država kontinuirano uništava poljoprivrednike

Uvoznim proizvodima ugrožavamo razvoj poljoprivrede - rekao je Panenić

Komentari 6

DU
Deleted user
14:03 21.06.2018.

Nije istina... Drzava je UNISTILA poljoprivredu A unistava i vlastitu naciju koja ce razici po svijetu ko rakova dica svaki za se ..svak na svoju stranu ...bitno je imati uvijek nasmijesenu kgk ...cemu li se smjeska....???? lososima ....

VL
DU
Deleted user
14:18 21.06.2018.

Kmeri i proleteri su uvijek bili protiv kapitala i kulaka, a rezultat je pljacka, korupcija i sirotinja.

VL
FR
frabrne
16:12 21.06.2018.

Ako je stvarno poslana ta odluka o plavom dizelu to onda već spada u rubriku "vjerovali ili ne". Tko ima imalo pojma o poljoprivredi nemože napisati takvu glupost, pa sad si zamislite da usred žetve moraš otkopčati heder i otićii na benzinsku po gorivo. Brat mi obrađuje cca 200 Ha zemlje i neke parcele su oko 40 km udaljene od najbliže benzinske koja ima plavi dizel pa on će izgubiti preko 4 sata samo da dođe i da se vrati plus vrijeme tankiranja koje je potrebno da se napuni rezezvar od 500 litara i plus još da će blokirati pola benzinske jer kombajn je skoro 4 m širine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.