Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NALAZA REVIZIJE

Mostovac Bulj podignuo kaznenu prijavu protiv Vesne Pusić

31.05.2016., Zagreb - Umjesto planiranom raspravom o konacnom prijedlogu zakona o izmjenama i dopuni Zakona o socijalnoj skrbi, Hrvatski sabor je 3. sjednicu nastavio stankom na zahtjev kubova zastupnika. Miro Bulj.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
11.08.2016.
u 13:35

U kaznenoj prijavi stoji kako je Pusić prekoračila granice svoje ovlasti te je drugoj osobi pribavila znatnu imovinsku korist, čime je počinila kazneno djelo protiv službene dužnosti

– Dolazim iz kraja u kojem je upropaštena industrija i poljoprivreda, u kojima ljudima država doslovce oduzima od usta kako bi netko u nekakvom ministarstvu nelegalno velik novac davao stranački podobnima i prijateljima, za posao za koji već dobivaju plaću – napisao je na svojem Facebook profilu mostovac Miro Bulj.

On je zbog tog nalaza protiv Vesne Pusić podignuo kaznenu prijavu zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

– Na svom Facebook profilu prvi sam upozorio da ne smijemo tolerirati skandaloznu vezu Tomislava Karamarka i Joze Petrovića koja je ugrožavala hrvatske nacionalne interese u Ini.
Sada želim upozoriti na neprihvatljive postupke gospođe Vesne Pusić koja je novac građana dijelila šakom i kapom – objavio je Bulj.

U kaznenoj prijavi stoji kako je Pusić prekoračila granice svojih ovlasti te je drugoj osobi pribavila znatnu imovinsku korist čime je počinila kazneno djelo protiv službene dužnosti.

>> Tajnica uz plaću dobila i 300.000 kn honorara. Kolman: To je sumnjivo

Komentara 57

AR
aristip
13:56 11.08.2016.

Zapravo bi kaznenu prijavu trebalo podnijeti protiv Hrvatske narodne stranke kao kriminalne organizacije. Vrdoljak nije ništa bolji od Pusićke. Ali dok je Cvitan glavni državni odvjetnik sve je to "uzaludan vam trud svirači".

TI
tiiiiiikru
13:53 11.08.2016.

i sad očekuješ da će kadar u dorh-u koji ste VI ostavili nešto poduzeti????

DU
Deleted user
13:57 11.08.2016.

Još kad bismo imali neovisno pravosuđe... Još kada bi DORH provodio istrage i kad netko nije u HDZ-u... bili bismo Njemačka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije