Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na naplatnoj kućici

Dvaput su joj odbili karticu dok je plaćala mostarinu, ostala je u šoku kad je vidjela razlog

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
07.04.2018.
u 18:48

Da djelatnica BBC-a zarađuje puno, puno više, s računa bi joj zbog pogreške djelatnice naplatne kućice dvaput skinuli po 56.000 funti!

Velšanka Phillipa Collie Cousins lakonski je pružila bankovnu karticu djelatnici naplatne kućice na mostu preko rijeke Severn. No ona je u ručni POS terminal utipkala pogrešne brojeve - umjesto uobičajenih 5,60 funti ukucala je - 56,000 funti! A da zabuna bude još veća, istu je pogrešku ponovila nekoliko trenutaka kasnije, piše Metro

Transakcija nijednom nije provedena jer na Philippinoj kartici jednostavno nije bilo toliko novca, čak ni s dozvoljenim minusom. Ova 42-godišnja djelatnica BBC-a objašnjava da joj je u POS uređaj ukucala svoj pin, ne gledajući o kojem je iznosu riječ. Potom joj je narogušena djelatnica drsko rekla da joj je kartica odbijena.

- Rekla sam joj kako ne postoji razlog da mi kartica bude odbijena pa smo ponovile transakciju. Kad mi je i drugi put odbijena kartica, zatražila sam da platim u kešu, prisjeća se Phillipa.

Djelatnica naplatne kućice na kraju je nerado pristala, isprativši je mrkim pogledom.

Phillipa je sa sobom ponijela oba listića s nerealiziranim transakcijama i tek je kod kuće vidjela o kojim je iznosima riječ. Da zarađuje puno više, i da je njena banka provela transakciju, bila bi to najskuplja mostarina preko Severna. I to ne jednom nego dvaput!

 

Komentara 22

MA
maximinimax
19:00 07.04.2018.

Stvarno više nemate mjere, valjda milijardu puta dnevno na svijetu netko nešto krivo natipka pa šta

MI
midea
06:17 08.04.2018.

Molimo vecernjakove retardirane novinare da odmah u naslovu stave napomenu da se članak ne odnosi na RH!

DU
Deleted user
21:58 07.04.2018.

Jako važna vijest, svaka vam čast.... mašem repom i sretan sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije