Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA IZ REDOVA OPORBE
Povratak na članak

Most: Vlada pogoduje velikima i korporacijama na štetu malih poduzetnika

Jedini zakon koji još nije došao na raspravu u Sabor je moratorij na kredite i kamate, što Most zahtijeva. Tražimo od Vlade da shvati da su svi oni koji sada žele poslovati u Hrvatskoj heroji i da im treba olakšati poslovanje“, naglasio je Grmoja.

Komentari 7

DD
duda.dudica
13:52 20.04.2020.

Most zahtijeva... kad vidim takve izjave, osip dobijem. Vidjeli smo vas jednom na djelu, hvala lijepa, bilo je dovoljno!

VL
BO
bolonjez
13:53 20.04.2020.

zašto se ovakvim propalim političarima uopće daje medijski prostor?

VL
MA
manipulacija
13:50 20.04.2020.

Grmoja, dosta pametovanja i populizma, radije daj svoju plaću kao što je dala cijela Vlada za pomoć onima kojima je potrebna

VL
DU
Deleted user
15:10 20.04.2020.

Ovaj samo pametuje a nema pojma o pojmu, "dajte jasne upute", jaaaasnoooo ! - ma lupetanje bez granica i jeftin populizam

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
20:13 20.04.2020.

nema tu ništa pozitivno nitipametnosvi nešto traže mrmljaju i kombiniraj o poslu i svimstvarima turizmu ili slično jednostavno zdravo seljački i narodnim jezikomrečeno jeste li vi ludilupajučioturizmu i sličnimstvarima a imate ne samovi nego pol svijeta karantene pa ko libio libi normalan išao negdje u neku državu uči i onda umjesto da uživa za svoje novce ide a išaobi niloko i da nelegalnimputemuđe u državu zna se radi sumnje u karantenu karantenu da i to 14 iliviše dana pa dajte ne budite naivni niko niti vi tu kod nas niti iz vana sve toštolupetate su puki sni dok se epidemija ne stiša akolise stiša i točka a i oni koji bi i došli budite sigurni upola če bit manje i kraj priče gospodo moja politikanti

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:14 20.04.2020.

Još jedan primjer diskrimnicije DOMAĆIH kompanija nasuprot STRANIM KORPORACIJAMA .Unazad dva mjeseca cijene goriva su pala za 30 % pa se logikom stvari očekuje da će pasti i cijena avionskog Cargo prijevoza ali za divno čudo STRANE avio kompanije su podigle cijene prijevoza za 300 do 400 % ! .Naravno podanički državni inspektorat HR neće zatvoriti ili naplatiti kazne STRANIM kompanijama koja dokazano ostvaruje extra profit ali će zato poslati obilaziti ,plašiti,huškati i prijetiti objavama imena DOMAĆIH HR kompanija koje su digle cijene artikala koje se gle čuda prevoze tim istim STRANIM kompanijama .Čudno je da Andrija Mikulić niti jednom nije prozvao te iste STRANE kompanije dok na domaće redovito huška ! Mi smo HRVATI izgleda u vlastitoj državu diskriminirani nasuprot stranaca !

VL
Avatar EUJ-
EUJ-
13:09 20.04.2020.

Vlada radi kvalitetno i efikasno i ne treba pogodovati dužnosnicima, siromašnima i onima u problemima jer njima je dostatno da imaju Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.