Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li koga u Savjetu za zdravstvo?

Most savjetuju medicinari koji žele ostati anonimni

07.12.2021.
u 10:04

"Ja sam predsjednik savjeta i moj osobni stav nije stav Savjeta. Kad predstavljam Savjet, dužan sam predstaviti stav Savjeta", kaže Ivan Bekavac, predsjednik Mostova Savjeta za zdravstvo

Ključne riječi

Komentara 6

IZ
iznadzagrebanebo
11:23 07.12.2021.

Naravno da žele ostati anonimni, ljudi moraju raditi i hraniti obitelj, moraju se zaštititi od hajki i oduzimanja licenci u ova jednoumna vremena.Podrška MOST-u!

Avatar Dinarid
Dinarid
10:43 07.12.2021.

hahaha...hoće li petrov opet ovjeriti kod bilježnika da neće koalirati sa HDZ-o ili SDPO-om ili da neće promijeniti mišljenje kao što je ovjerio za izbore pred par godina....pa za mjesec dana sve to pogazio?? 😂

Avatar najbolji13
najbolji13
10:40 07.12.2021.

Most protuzakonito prikuplja potpise kao poilticka stranka u sukobu su interesa i krše zakon o referendumu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?