Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mandat u mirovanju

Mostov Ivan Kovačić vraća se stomatologiji, u Saboru prisegnuo Ante Pranić

Ivan Kovačić i Ante Pranić
Foto: Pixsell
1/6
07.12.2017.
u 10:21

Kovačić se tako vraća svom izvornom pozivu stomatologiji

U Hrvatskom saboru danas je prisegnuo zastupnik Mosta, Ante Pranić koji dolazi kao zamjena za Ivana Kovačića koji je stavio svoj mandat u mirovanje sa 5. prosinca.

Kovačić se tako vraća svom izvornom pozivu stomatologiji, no i dalje ostaje Mostov vijećnik u skupštini Splitsko-dalmatinske županije. U saborskim ga klupama od danas nasljeđuje aktualni gradonačelnik Vrgorca, Ante Pranić.

 Jutrošnju sjednicu Hrvatski sabor je nastavio već uobičajenim zahtjevima za strankama, koje su zatražili zastupnički klubovi po više različitih tema.

Pogledajte i galeriju Reutersovih fotografija godine: 

Ivan Kovačić i Ante Pranić
1/23

Komentara 7

OV
Ovozemaljski
11:19 07.12.2017.

Bio je tako glasan i opasan, pa kad je dobio ministarstvo uprave je vidio da to nije bas sve onako kako je on zamislio... Nista nije uspio popraviti, samo smo izgubili godinu dana jer su bili oporba u vlasti!

Avatar Papatest
Papatest
18:00 07.12.2017.

Most je jedna konfuzna grupa ljudi koji ni o čemu nemaju pojma a u sve se miješaju

Avatar Papatest
Papatest
17:58 07.12.2017.

Možda da jedan proktolog uđe u Sabor nsjviše bi koristi imao Plenković riješio bi se Jandrokovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije