Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA JE KRENULA

Most počeo predstavljati nova pojačanja: Pridružila im se Marija Selak Raspudić

Foto: Most
20.05.2020.
u 16:40

Most je na službenom Facebook profilu predstavio pojačanje u stranci, pridružila im se Marija Selak Raspudić.

Osim odlazaka Most se suočio i s propalim pregovorima s Domovinskim pokretom, ali sad predstavljaju pojačanja. Pridružla im se Marija Selak Raspudić.

''Demokracija u Hrvatskoj je ugrožena. Postoje trenuci, a ovo teško proljeće zasigurno je jedno od njih kada se svaki slobodan građanin ove zemlje zapita treba li i dalje podnositi pasivnu zlouporabu vlasti ili se treba i sam uključiti u političke procese'', rekla je na početku predstavljanja. Dodala je da je Sabor temeljna politička institucija, ali je posljednjih godina političkim trgovinama njegov ugled srozan i pogažena je politička volja građana.

''Onemogućuju se referendumi, raspisuju izbori usred pandemije, onemogućava dopisno i elektroničko glasanje s ciljem da se smanji ionako mala participacija građana na izborima'', objasnila je.

Dodala je da više ne želi pristajati na to, pa se odlučila kandidirati kao neovisna kandidatkinja na listi Mosta, opciji koju prepoznaje kao poštenu i usmjerenu budućnosti. Najavila je da će svoj rad u Saboru usmjeriti na područja kojima se bavi - tehničkoj dehumanizaciji, prijetećoj digtalnoj diktaturi i obrazovnim procesima.

Komentara 46

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
17:08 20.05.2020.

Eno ga Bero danas u Vukovaru predstavio program Restart koalicije... toliko mu se ljudi skupilo, da kamerman nije ni jednom okrenuo kameru prema publici, nego samo drzao krupni plan na Berinoj faci... valjda iz samilosti... bit ce da su uu dvorani bili samo kamerman i reporterka.

JU
Jukii
16:53 20.05.2020.

Tako pametna žena s mostom? Mare...šta ti bi?

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
16:49 20.05.2020.

Inače ju cijenim, ali obzirom da se očito radi o Bill-Gates-cijepljenje-čipiranje-korona-je-kao-gripa-nitko-ne-umire-od-korone-nego-s-koronom-5G-WHO-mafija-švedska-to-je-jedan-raj gripenki, ništa od mog glasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije