Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadna podrška

Most objavio listu za EU, podržava ih Zvonimir Troskot

NMost
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
27.03.2019.
u 19:30

To je prvo Troskotovo javno pojavljivanje otkako se razišao sa Željkom Markić, a to što se našao u Mostovoj kampanji pokazuje i da Most donekle računa i na infrastrukturu katoličkih udruga, u čemu mu je rival Zlatko Hasanbegović

Most je danas predstavio listu za euroizbore, koju očekivano nosi predsjednik stranke Božo Petrov, no suprotno najavama, osvoji li mandat, ipak neće u Bruxelles, nego će svoje mjesto prepustiti kandidatu s najviše preferencijskih glasova.

To znači da su u Mostu odustali i od ideje da ga na vrhu stranke zamijeni Nikola Grmoja. Petrova na listi slijede Sonja Čikotić, Ivan Prskalo, Ines Strenja Linić, Ružica Vukovac, Robert Podolnjak, Ljubica Ambrušec, Nizar Shoukri, Ivan Bekavac, Mato Tomljanović i Ivan Matić. Iznenađenje je ime Mire Bulja na posljednjem mjestu na listi, budući da se u kuloarima moglo čuti da to ne želi. Iako je riječ o njihovu najeksponiranijem saborskom zastupniku, očito je da je u stranci procijenjeno da je Buljevo ime ipak bitno za privlačenje birača.

A mostovci su danas isticali kako je ključno upravo da birači 26. svibnja iziđu na birališta. U suprotnom će, poručili su, dati potporu HDZ-u i “osigurati još jedan Mercedes u dvorištu Gabrijele Žalac”. U stranci su očito svjesni da im poslovično mali odziv na euroizbore smanjuje šanse u odnosu na HDZ i njegovu moćnu biračku aparaturu.

Na predstavljanju kandidata potrudili su se i bili drukčiji od drugih pa su uz ime svakog kandidata pustili video na kojemu su o kandidatu govorili njegovi članovi obitelji ili prijatelji. Za oko je tako zapela podrška nekadašnjeg čelnika inicijative Narod odlučuje Zvonimira Troskota kandidatu Ivanu Prskalu. To je prvo Troskotovo javno pojavljivanje otkako se razišao sa Željkom Markić, a to što se našao u Mostovoj kampanji pokazuje i da Most donekle računa i na infrastrukturu katoličkih udruga, u čemu mu je rival Zlatko Hasanbegović.

VIDEO Most predstavio kandidate za EU izbore

Komentara 5

BA
barbaizamerike
20:42 27.03.2019.

Da nema Mire Bulja trebalo bi ga izmislit

SA
samojakonemapredaje
21:41 27.03.2019.

MOST je sa 15% potonuo na 6% s negativnim trendom daljnjeg pada. Po svemu sudeci nece uhvatiti ni 1 mandat, glas za njih je bacen glas.

GA
gabrijel37
22:01 27.03.2019.

Samo naprijed Most, hrabro protiv korumpirane bande koja tjera Hrvatski narod na rad u inozemstvo a narod i dalje ko slijepe kokoši glasa za njih. Samo Most!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije