Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO 20

Most i HDZ dogovorili da će vlada imati 18 ministarstava, Mostu zasad 4?

Božo Petrov i Tomislav Karamarko
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
30.12.2015.
u 23:37

Most si je u dogovorima s Domoljubnom koalicijom navodno za sada osigurao četiri ministarstva, a tražit će ih još dva ili tri

Most i HDZ dogovorili su da će buduća vlada umjesto 20, imati 18 ministarstava, doznaje RTL.

Prema njihovom neimenovanom izvoru, Most si je u dogovorima s Domoljubnom koalicijom za sada osigurao četiri ministarstva, a tražit će ih još dva ili tri. Navodno je riječ o ministarstvima poljoprivrede, regionalnog razvoja, unutarnjih poslova i okoliša. Zasad nema službene potvrde, navodi RTL.

Podsjetimo, ekonomski stručnjak Mosta Ivan Lovrinović danas je rekao kako u Mostu smatraju da bi trebali dobiti šest-sedam ministarstava.

>> Most: Ovo je 5 ključnih točaka reforme zdravstvenog sektora!

>> Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru

Komentara 75

Avatar deLusion
deLusion
23:53 30.12.2015.

Doznao sam da će biti manje od 18 ministarstava. Prema mom neimenovanom izvoru Most si je u dogovorima s Domoljubnom koalicijom za sada osigurao pet ministarstva, a tražit će ih još dva ili manje. Navodno je riječ o ministarstvima koja se više ne zovu kako su se do sada zvala, čak štoviše neka više ne postoje, a neka su novoosnovana. Zasad nemam službenu potvrde, ali koga briga, vijest je vijest.

Avatar nula
nula
23:50 30.12.2015.

Njemacka ima 11 (jedanaest ) ministarstava . Za , ako se ne varam , 80 milijuna stanovnika .

DU
Deleted user
00:38 31.12.2015.

Austrija ima samo 12. Njemacka ima 14 ministerija i 80 milijuna stanovnika. Zasto ce hrvatskoj 20 ministerija. Ovi reformisti napravili 18? Reforma je nesto drugo. Ministeriji u Hrvatskoj ostavljaju ministrima dovoljno prostora za privatni biznis ili sta? Mogla bi se Austrija uzeti za primjer i napraviti 12 ministerija. OK neka bude Pomorstvo 13to.Ali to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije