Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili

Most će podržati Miroslava Škoru. Petrov: Odlučili smo većinom glasova

Petrov i Škoro
Foto: Goran Stanzl/Patrik Macek/PIXSELL
1/2
13.09.2019.
u 12:03

– Konačno netko tko želi braniti interes građana ima mogućnost ugroziti ove kandidate iz drugih dviju velikih političkih stranaka. Čemu rasipati glasove, zašto ne stati skupa? – rekao je Petrov

Most će na predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru, objavio je danas šef stranke Božo Petrov na konferenciji za medije.

Božo Petrov rekao je da žele podržati osobu koja neće štititi samo interes svoje stranke ili svoj osobni interes, te osobu koja ima šanse pobijediti na izborima.

Petrov je rekao da su sa Škorom i razgovarali o predsjedničkim izborima, kao i da je odluka donesena većinom glasova.

– Smatram da treba dati mogućnost građanima da se konačno promijene pravila igre, a ne da se sve odigrava pod skutima jedne od dviju jakih političkih opcija – rekao je Petrov.

Konačno netko tko želi braniti interes građana ima mogućnost ugroziti ove kandidate iz drugih dviju velikih političkih stranaka. Čemu rasipati glasove, zašto ne stati skupa? – rekao je Petrov.

– Smatram da predsjednik ne može biti fikus – dodao je.

Mostov zastupnik Nikola Grmoja rekao je da je bio jedan od ljudi u stranci koji su zagovarali Slavena Dobrovića kao kandidata s obzirom na sve njegove kvalifikacije.

– To je bio prijedlog moj i profesora Podolnjaka, ali analizirajući shvatili smo ovo što je Petrov rekao, onaj proces koji je Most započeo kad smo načeli temelje vladavine dvaju krila partije i kada smo sve te procese i aktere izveli na čistinu, mi taj sustav nismo uspjeli do kraja slomiti, ali mislim da se sada ta prilika ponovno javlja, mi smo tu priliku prepoznali i želimo aktivno sudjelovati – rekao je Grmoja, dodajući da im nikad nije bio bitan stranački interes, već interes hrvatskih ljudi.

Škoro je jučer inače objavio da je potpisao peticiju za ustavnu zaštitu vodnog bogatstva koju je pokrenuo upravo Most te pozvao svoje pratitelje da i oni potpišu.

Komentara 42

AN
anonimus00
12:20 13.09.2019.

glas ide bilo kome samo ne onima (HDZ=SDP)koji uništavaju ovu državu zadnjih 30 godina

MA
markofilipocic
12:32 13.09.2019.

Škoro jedini ima hrabrosti i volje da Hrvatsku učini ponosnom te da obični građani, neopterećeni stranačkim iskaznicama j ideologijom, mogu živjeti, a ne životariti u ovoj prekrasnoj zemlji! Sva sreća pa se 03.09.2019. registriralo dosta botova koji će nam lijepo objasniti kako je Kolinda narodni heroj, spasitelj, mesija..... Na kojeg god "pohvalnika" klikneš dobiješ "Datum prvog logiranja 03.09.2019."

NO
nostradamus11
12:16 13.09.2019.

Škoro naš predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije