Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U FILMU

VIDEO: Giganti iz dubina napali podmornicu punu istraživača!

Foto: screenshot/youtube
08.11.2017.
u 14:14

Istraživači su ostali prestravljeni napadom morskih grdosija.

Istraživačka podmornica The Blue Planet II pratila je leš kita koji je neko vrijeme plutao na površini Atlantskog oceana.

Kad su došli do dubine od 750 metara, zatekli su veliki broj ogromnih morskih pasa - Glavonja, odnosno Hexanchus griseus, koji mogu narasti i do osam metara, objavio je BBC.

Zbog velike konkurencije, morski psi postali su agresivniji napadajući se međusobno, a nisu bili pretjerano sretni ni zbog činjenice da su u podmornici istraživači te su počeli napadati.

Morski psi su ubrzo ipak shvatili da im podmornica ne predstavlja konkurenciju, no istraživači su ostali prestravljeni.

Ključne riječi

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
15:00 08.11.2017.

Ja sam PRESTRAVLJEN kojim jezikom govore večernjak ovi novinari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije