Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks

‘Morao sam s njom pet puta voditi ljubav prije nego je zaspala’

seks, dečko, cura, krevet, sex
Profimedia
18.04.2012.
u 20:31

Oteti Dieter S. kriomice je nazvao policiju dok je otmičarka spavala. Kad su policajci pozvonili, i njih je pozvala u svoj krevet

Ubij me, al’ ne mogu više, prolazilo je kroz glavu četrdesetrogodišnjem Dieteru S. dok je u ponedjeljak tiho nazivao policiju. Naime, ovaj DJ iz Münchena nakon završetka šihte odlučio je u obližnjem baru popiti pivo, a uz čašu pića upoznao je četiri godine stariju brinetu koja mu je predložila do “skoknu do njezina stana”.

– Ona je seksualni manijak – ispričao je kasnije Dieter, objasnivši da je napaljena brineta zaključala stan i skrila ključ. Prvih nekoliko odnosa Dieter je dobrovoljno izveo, ali njegovoj partnerici to nije bilo dovoljno.

– Bio sam u zamci i nisam imao drugog izbora, već sam se vratio u krevet. Pokušao sam prije toga čak i izaći kroz prozor, ali bilo je previsoko. Morao sam s njom “spavati” još pet puta prije nego što je zaspala – ispričao je Dieter koji se uspio domoći telefona i pozvati policiju. Probudivši se na zvono, pustila je policajce u stan, ali im je odmah iznijela i novi prijedlog.

– Ponudila je policajcima da nam se pridruže u krevetu – kaže Dieter. Policajci su odbili ponudu i oslobodili Dietera, ali i priveli vatrenu brinetu.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
20:50 18.04.2012.

to joj je od profesionalne deformacije

AA
aabbcc
21:05 18.04.2012.

, heee., Izgleda je autor texta (Piše: Bernard ) namjerno sakrio adresu plavuse samo za sebe...

DU
Deleted user
07:57 20.04.2012.

Koji papak :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije