Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLO RESSLER
Povratak na članak

'Moramo ustrajati u zaštiti EU granica u Grčkoj i u Hrvatskoj'

Moraju se zaustaviti nezakoniti ulasci i spriječiti novi migracijski val, smatra eurozastupnik (HDZ), član Odbora za građanske slobode, pravosuđe i unutarnje poslove

Komentari 4

DU
Deleted user
23:22 09.03.2020.

Dužni smo zbrinuti našu sirotinju, naše penzionere, dati ljudima koji moraju kopati po kantama da prežive. Ali NISMO dužni zbrinuti bivše vojnike ISIL-a, izbjeglice iz sigurnih azijskih i afričkih zemalja bez rata. To su izbjeglice prvenstveno iz Turske jer Turska je SIGURNA zemlja, Pakistana, Mongolije, Iraka ili Irana. NE to NISMO dužni. Kao porezni obveznik se sa time NE SLAŽEM. O mslimanizaciji naše domovine ili čak cijele Evrope neču sada niti pisati, ali se upravo TO DEŠAVA. DOSTA JE!!!!!

VL
TA
talibanomanija
11:41 10.03.2020.

Ajmo BBB, Torcida i ostali,iskopajte zahrdjale cjevi i u boj za narod svoj. Svaki taliban koji je ilegalno presao granicu je legalna meta, prije nego sto vi njima ne postanete meta.Ne zaboravite, vecina njih su sa velikim ratnim iskustvom i jos vecom mrznjom prema krscanima.

VL
IV
ivicin
05:26 10.03.2020.

svi tzv.evrozastupnici cim avionom slete na aerodrom u bruxelles zaborave sve vezano za hrvatsku...i odmah pocnu razmisljati evropski u prjevodu ne misliti nista nacionalno...

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
09:03 10.03.2020.

epimelijade,da bi se te izbjeglice sprjecile,i prestale bjezati na zapad,moramo mi prvo povuci najsu vojsku,koja te izbjeglice razgoni,i istjerava iz njihovi drzava,ne mislim samo na Hrvatsku vojsku,nego na sve okupatroske i teroristicke drzave i vojske,koje su napale bliski istok,i vode tamo 50 godina ratove,jer znas i sam(a),ako te neko napada na tvom pragu,a ti nemocan,normalno da bjezis iz doma,i trazis negdje zaklon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.