Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MILOSTI
Povratak na članak

Morales: Provodi se masakr nad mojim pristašama

Morales, prvi domorodački predsjednik u svojoj zemlji, nakon višetjednih prosvjeda bio je prisiljen napustiti predsjednički položaj i pobjeći u Meksiko kada se utvrdilo da je na prijevaru osigurao pobjedu na nedavnim predsjedničkim izborima.

Komentari 6

ŽE
Žegarni
08:19 18.11.2019.

Znao sam. Sa onom subarom na glavi mu se odmah vidi da je pokvarenjak i da ce zakuhati probleme pa kukavicki pobjeci. Subara ljudi moji, govori vise od 1000 rijeci.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:19 18.11.2019.

jedino zamjeram Moraklesu sto se kandidira cetvrti put. Inace je puno ucinio za svoju zemlju. Ekonomija rasla sest post cudo jedno.Ubijaju njegov narod nerazumjem ove nase idiote koji podrzavaju ovako nesto. pa tako su nas ubijali 91god. Njegov narod su ubijali kroz povjest i jos se onaj jedan nas hvali a dosa zivjet u njegovu zemlju..Ne interesira me ni jedna partija ali Moralis ce opet pobjediti to vam je tako. Ima puno Litija .pasu zato neki napravili nered u zemlji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:21 18.11.2019.

čudo jedno kako nema nikakvih prijetnji privremenoj čelnici zemlje i vojsci, radi ubijanja prosvjednika... možete prosvjedovati, čak i oružjem napadati policiju i vojsku, ubijati pripadnike 'režima', sve dok imate podršku amerike, i borite se, budimo iskreni, za njihove interese. ovo nisu žrtve, već kolateral, prihvatljiv, kao što je 500.000 mrtve djece u iraku bilo prihvatljivo za američku kandidatkinju za predsjednika... sad će sirotinja u zemlji opet početi rasti, a nesrazmjer između bogatih i siromašnih se opet povećavati, kao prije moralesa. opet će korporacije pljačkati zemlju, kao prije moralesa. morales nije uspio, zaboravio je da je vojska bila dio prijašnjeg režima, osiguravala korporacije u eksploataciji bolivije. bio je naivan, i platio. priče o varanju na izborima su smiješne. nema dokaza za to. a to što pišete da je tamo neka američka organizacija 'utvrdila' da je bilo varanja je posebno zanimljivo, jer amerikanci do dana današnjega sami nisu utvrdili varanje na izborima za predsjednika amerike, onog na floridi... i ne, nije morales nakon dana stanke u prebrojavanju dobio 'taman tolko kolko mu je trebalo', već su to glasovi iz najzabačenijih područja zemlje, koje stoji uz moralesa. prvo su bili poznati rezultati iz 3 najveća grada, gdje morales ima nešto manju podršku, al i dalje većinsku (!), i onda je bilo jasno da oporbenjak neće pobijediti, pa su krenule akcije. eto, puč je uspio, vojska otjerala legitimnog predsjednika iz države... jel shvaćate?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.