Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT UZROK NESREĆE

Mopedist poginuo jer nije propustio vozila s prednošću prolaska

MUP
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
25.06.2019.
u 13:42

Poginuo je na mjestu, a tijelo mu je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Muškarac (64) poginuo je 24. lipnja u 18.10 u Velikoj Gorici. Kako je priopćila zagrebačka policija, upravljao je mopedom marke Gilera Runner zagrebačkih tablica te se kretao istočnom prometnom trakom Zelene Aleje u smjeru sjeverozapada.

Dolaskom do raskrižja s južnim kolnikom Ulice 153. Brigade HV nije propustio sva vozila s prednošću prolaska, zbog čega je na stražnju bočnu stranu mopeda naletio Seat Leon kojim je upravljao 29-godišnjak.

Stariji muškarac je na mjestu poginuo, a njegovo tijelo je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Požar u postrojenju Zagrebpetrola u Grubišnom Polju

Ključne riječi

Komentara 1

AE
aerosol
20:51 25.06.2019.

Eh, da, mala greska i ode zivot, a i jos neciji zivci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije