Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično

Monstruozno zlostavljanje: Presreli Riječanku (42), istukli je pa prisilili na seks

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
07.07.2020.
u 07:36

Dok je ona tako uplašena i gola stajala na cesti pokušavajući se obraniti od njihovih udaraca, dvoje osumnjičenika joj je prijetilo  da će na društvenim mrežama objaviti njezine gole fotografije

Protupravno oduzimanje slobode, spolno zlostavljanje, nanošenje lakše ozljede, prijetnje... neka su od djela koja s na teret stavljaju muškarcu (43) i ženi (65) protiv kojih je Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci pokrenulo istragu.

Njih se dvoje sumnjiče da su početkom srpnja na području Primorsko-goranske županije presreli njima blisku ženu (42). Nakon što su je ugledali na cesti, napali su je i izudarali. - Kurvo! - vikali su joj, nakon čega su joj s tijela strgali svu odjeću.

Dok je ona tako uplašena i gola stajala na cesti pokušavajući se obraniti od njihovih udaraca, dvoje osumnjičenika joj je prijetilo  da će na društvenim mrežama objaviti njezine gole fotografije. Sve to vrijeme  su je tukli, a 43- godišnjak se sumnjiči i da ju je prisililo  na spolni odnos. Nakon tog groznog zlostavljanja silom su je ugurali u prtljažnik pri čemu su joj i dalje prijetili. 

Vozili su se okolo neko vrijeme, no srećom ubrzo se pojavila policija, koju je netko vjerojatno pozvao, pa je nesretna i traumatizirana žena oslobođena iz prtljažnika, dok je  dvoje osumnjičenika privedeno. ŽDO je 65-godišnjakinji zabranilo da se približava žrtvi i svjedoku te da s njima s uspostavlja bilo kakav kontakt. Što se tiče 43-godišnjaka , za njega su od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražili da mu odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, čemu je udovoljeno.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
majmudin
07:54 07.07.2020.

A 65-godisnjakinja je vani? Brani se sa slobode????

PI
pop ivan tolj
07:58 07.07.2020.

ima li itko normalan u toj Rijeci? Svega se tamo nakotilo.

BU
Budibudan
08:16 07.07.2020.

Stvarno, ima li koga normalnog u toj Rijeci!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije