Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokopana u subotici

Monstrum koji je ubio Tijanu: Začepio sam joj usta da ne vrišti

tijana
Foto: Facebook
1/2
08.08.2014.
u 20:14

Nakon što je potraga za nestalom djevojčicom dovela do Dragana Đurića, mesar je najprije odbio priznati zločin. Pritisnut dokazima, priznao je i počeo iznositi jezive detalje koji su šokirali i policajce naviknute na razna zlodjela

Popio sam litru vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo van. Mislio sam da je tamo neka glazba i onda sam sreo Tijanu. Nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je autom i ona je počela zvati pomoć. Dozivala je policiju. Začepio sam joj usta, udario je da zašuti i strpao u vozilo. Tim je riječima započeo svoje svjedočenje pred policijom mesar Dragan Đurić koji je prekjučer uhićen pod sumnjom da je 26. srpnja ubio Tijanu Jurić (15) čije je tijelo pronađeno zakopano na deponiju udaljenom deset kilometara od Sombora.

Nakon što je trinaestodnevna potraga za nestalom Bajmočankom dovela do Đurića, mesar je najprije odbio priznati zločin, piše Blic. Tek kada je poligraf pokazao da ne govori istinu dok tvrdi kako nije imao veze s Tijaninim nestankom, mesar je, pritisnut dokazima, priznao i počeo iznositi jezive detalje koji su šokirali i policajce naviknute na razna zlodjela. Činio je to, kažu policajci, krajnje hladnokrvno, bez trunke suosjećanja ili kajanja.

Odao ga mobitel

- Đurić je Tijanu udario autom na mjestu gdje su nađene njezina tenisica i umjetni nokat. Strpao ju je u automobil i odvezao do polja koje je policija pretraživala još na početku potrage. Tu je djevojčicu najvjerojatnije i zadavio. Svukao ju je i njezino golo tijelo stavio u prtljažnik svog 'Golfa 3 te se odvezao 15 kilometara dalje prema Somboru. Ondje je tijelo odbacio i zatrpao zemljom. Usput je bacio i njezin mobitel čija je baterija već bila prazna - prepričao je Blicu izvor iz MUP-a Srbije.

Mesar je zatim otišao u Surčin gdje je živio s majkom. U ponedjeljak se vratio na posao u mesarnicu Ambar. Za to vrijeme policija je pokušavala pronaći nestalu djevojku. Pregledom baznih stanica mobitela koji su sporne noći bili aktivni, došli su do telefona koji je koristio Đurić. Bilo im je sumnjivo što je taj broj u Bajmoku bio aktivan samo sporne noći. Tada su počeli promatrati mesara te su ga uskoro pozvali na ispitivanje.

200 ljudi na pogrebu

- Svojim ponašanjem nije otkrivao da je povezan s nestankom djevojčice. Ipak, kada je poligraf pokazao da laže, Đurić je zašutio. Bilo je jasno da je riječ o osobi s ozbiljnim psihičkim problemima. Dosta je agresivan, ličio je na pravog psihopata, izmišljao je priče, ali kada smo ga suočili s dokazima, počeo je surađivati i sve je priznao - kazali su iz MUP-a Srbije. Dodali su i da Đurić nikad anije završio srednju školu te da je osnovnu okončao u 17. godini. Na ispitivanju nije priznao da je djevojčicu seksualno napastovao a je li govorio istinu, utvrdit će obdukcija.

Tijana Jurić danas je u 17 sati pokopana na Pravoslavnom groblju u Subotici. Od ubijene djevojčice oprostilo se više od 2000 ljudi, a u povorci su uz obitelj bili i njeni školski prijatelji te dvojica dječaka koji su je posljednji vidjeli živu.

Komentara 16

SR
sta_reci
16:44 08.08.2014.

Evo sta alkohol radi. Ubio djete i unistio dvije obitelji za cijeli zivot. Tijani neka je laka zemljica, obitelji i svima koji su je poznavali iskrena sucut. Koja tuga ...

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:20 08.08.2014.

Zbog ovakih monstruma treba uvesti smrtnu kaznu i to onakvu kao u Americi gdje muće takve sa inekcijom 2h dok ne umru...

I0
ivica_01
17:18 08.08.2014.

...mučiti ga treba dok ne crkneee,to nije čovjek..... ode jedan mladi život,pocivaj u miru Božjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije