Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvratan zločin
Povratak na članak

Monstrum dobio najstrožu kaznu u povijesti Cipra: Ubio pet žena i dvije djevojčice

Zapovjednik policije dobio je otkaz, a ministar pravosuđa dao je ostavku nakon prosvjeda zbog traljave istrage koja nestanak žena nije shvatila ozbiljno jer su žene bile strankinje.

Komentari 6

BF
bf2
21:45 24.06.2019.

doživotna kazna? otkaz zbog nerada? ostavka iz moralnih razloga? kad će to kod nas? osim onoga "društveno prihvatljiva obitelj",suđenja od 30 godina, olakotne okolnosti, nepravomoćne presude (što je uopće to?),smanjivanje kazni? sinkope.....

VL
PR
predator57
17:33 24.06.2019.

Erfogan zakon 141 doživotna bez mogućnosti pomilivanja.

VL
DD
dr dragon
05:14 25.06.2019.

kod nas bi dobio 6-8 god... u prosjeku 1žrtva/1godina...

VL
TO
Toni66
16:57 24.06.2019.

Monstrum dobio najstrožu kaznu u povijesti Cipra: Ubio pet žena i dvije djevojčice ; volim komentirati i sa litrom vina.. Znamo da je i General kojem je dužnost zadatak da """"samo u ratu da ubija neprijatelje njegovog naroda"""" što efijkasnijeasnije i lukavije dobija doživotnu kaznu za to što je eliminirao smo muškarce islamiste teroriste i dobrovoljce koji su htijeli Islmističku državu ( ? ) da več tada instaliraju u Bosni ! = dijelu europe . Znamo svi kako su prošli oni tamo koji su hitjeli u svojoj državi gdje ne žive niti bratski narod Hrvata Srbi niti Hrvati . Ali ih netko totalno umlati !!!! Znamo ako baciš jednu drugu atomsku i ubiješ i raniš na stotine tisuća djevojčica i preko 5 žena da si heroj čina i junak ne bedak !!!! Iako je bilo vojnih 100% vojnih ciljeva ! Nema presude nego zna se deeeebbbb eeela mirovina i čast .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.