Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ustoličenje
Povratak na članak

Mons. dr. Želimir Puljić ustoličen za novog zadarskog nabiskupa

Mons. Puljić zamolio je da se papi Benediktu XVI. prenese sva ljubav i poštovanje te molitvena potpora kako bi ga podržali u vremenima kada se, kazao je, iznose lažni i neutemeljeni napadi od strane pojedinaca na Crkvu i Svetog Oca

Komentari 4

KU
kumajela
22:46 24.04.2010.

Bog te blagoslovio kardinale Želimire Puljiću! Obilje Duha Svetoga uvijek bilo s tobom! Isus Krist neka se ne odvaja od tebe i od nas!

VL
KU
kumajela
22:47 24.04.2010.

Je li ovo s - kardinalom- lapsus ili proročanstvo? Trebala sam napisati msg.

VL
PR
Protivcenzure
17:31 25.04.2010.

što država radi da se spriječi pedofilija u crkvi je jedino važno.

VL
TO
toxictwin
15:25 26.04.2010.

čestitke zadranima i zadarskoj crkvi na novom nadbiskupu koji se u Dubrovniku iskazao kao duhovan, obrazovan i odmjeren pastir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.