Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to je ljubav

Molim vas, pomozite mojoj kujici, ne želim da živi na lancu

Foto: Privatni album
1/10
03.05.2019.
u 19:30

Pozivu desetogodišnjakinje odazvala se udruga Indigo, u novi život kujica je krenula i s novim imenom. Za Crvenu, kako su je nazvali, traže barem privremeni smještaj, sve drugo su osigurali

Samo joj je deset godina, a uspjela se izboriti za život desetomjesečne kujice koja bi bez njezine pomoći umirala zaboravljena, zavezana na lanac.

Priča o kujici Bahaar počela je kad ju je u obitelj doveo brat. Problemi su počeli vrlo brzo, jer brat je otišao iz Hrvatske u potrazi za boljim životom. Roditelji psa nisu željeli, nisu ju uspjeli udomiti pa je završila kod susjeda, na lancu. Kod ljudi koji nemaju dovoljno niti za sebe i nisu u mogućnosti brinuti se za psa.

Ljubav prema psu ohrabrila je djevojčicu, a podršku joj je dala učiteljica. Pomogla je djevojčici koja je bila spremna na sve, samo da spasi psa. Nije htjela da kujica i dalje živi na lancu i u lošim uvjetima.

– Javila nam se učiteljica i odmah smo krenuli po psa. Kujica je puna rana, od ugriza drugog psa, ali i od nametnika. Smrdi, ali je vesela jer je napokon slobodna – kažu iz udruge Indigo. A prije nego su je poveli, svjedočili su i oproštaju hrabre djevojčice s voljenim psom.

Foto: Privatni album

– Bahaaar, Bahaaar....zvala ju je djevojčica čim ju je ugledala. Dotrčala je prema kujici, zagrlila je i izljubila – opisuje trenutak rastanka volonterka koja je preuzela psa.

Kako je krenula u novi život, kujica je dobila i novo ime - sad je Crvena. Ima smještaj samo nekoliko dana i Indigovci zbog toga traže pomoć. Sve ostalo, kažu, oni će osigurati. Ako im možete pomoći, javite se u inboks na Facebook stranici.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LO
Long
23:40 03.05.2019.

Pit bull

ZA
Zagorec101
05:37 04.05.2019.

može metak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije