Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Moldavac u bugarskom kamionu kroz Hrvatsku prevozio čak 113 stranaca

policija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
26.10.2018.
u 17:16

Vozač je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave primorsko-goranske

Senjski policajci jučer su u teretnom prostoru kamiona bugarskih registracija pronašli 113 stranih državljana, većinom iz Pakistana i Indije, za koje su utvrdili da su nezakonito prešli granicu. 

Policija navodi da je kamion u trenutku ulaska u Hrvatsku udovoljavao uvjetima za ulazak u državu, a vozilom je upravljao 26-godišnji Moldavac, prenose 24 sata. Tijekom kriminalističkog istraživanja od vozača kamiona privremeno je oduzeto više novčanica u apoenu od 100 američkih dolara za koje se sumnja da su krivotvorene

Vozač je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave primorsko-goranske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu, dok je prema stranim državljanima postupano sukladno Zakonu o strancima.

Inače, hrvatska policija do 1. rujna prijavila je 403 osobe zbog krijumčarenja ljudi.

Pogledajte i video migranata na granici s BiH:

Ključne riječi

Komentara 11

LU
Lujo123
18:06 26.10.2018.

senjski policajci jučer su u teretnom prostoru kamiona bugarskih registracija pronašli 113 stranih državljana, većinom iz Pakistana i Indije, za koje su utvrdili da su nezakonito prešli granicu. ------------------------------------------------------------- a ministar lažljivac u vladi anemičnog dezertera tvrdi kak je granicaa neprolazna za ilegalce! Ova naša vlada je stvarno vlada luđaka!!

RI
rightside
17:48 26.10.2018.

112? u kombiju?? znaci kombi nosivosti 5 tona,,??dobar neki kombi,,znaci nek ima svaki taj "putnik" 45 kila,evo 5 tona,,da skratim,, oce ga sad putit kad plati prekrsaj o pretovaru??da se mene pita taj nebi izisao tamo do bar 2035god.

DU
Deleted user
17:29 26.10.2018.

20 godina zatvora za primjer drugima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije