Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polyol
Povratak na članak

MOL potpisao inženjerske, nabavne i građevinske ugovore ThyssenKruppom

Ukupna kapitalna vrijednost projekta Polyol je 1,2 milijarde eura

Komentari 1

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:34 12.09.2018.

Hvala našem Hrvatskom Bogu da naš hrvatski MOL ide velikim tehnološkim korakom od milijardu EUR naprijed, a i naša zajednička INA će od ovoga imati velike koristi, jer će prodavati nove proizvode. INA-ine rafinerije, kao zastarjele morat će se zatvoriti, čemu se ne može priigovoriti, jer treba ići u korak sa vremenom. Sve je ovo normalno, jer je najvjerniji Božji narod kroz cijelu svoju prošlost bio slugeranski (konjušari i kočijaši dok je bilo konja, a sada šoferi cisterni i kamiona), pa nema seljačke bune. Da se ovo dešavalo za Tamnice naroda sa Naftagasom, ustale bi sve dvonožne životinje, glodari, papkari i kopitari, čak i troprsti i griješilo spominjući u negativnu u negativnom kontekstu cigajanersku majku. Ovo pokazuje da su se vjerodomoljubi u Tamnici naroda osilili i oslobodili lanaca i stega, a sada po stjecanju neovisnosti se vratili u svoje redovno slugeransko stanje i mirna Hrvatska. Kada bi to samo bila INA, već je tu i mali milion drugih poslovnih uspjeha za naše brojne transatlanske gazde. Spomenuo bih samo zakup prostora u Zagrebtoweru koji koji stoji preko dest miliona kuna godišnje , a DTR je mogao biti renoviran za četrdesetak miliona za Ministarstvo okoliša. Pravo je čudo kako naša državna raga nije još crkla la kako sa njome gazduju naši vlastodržci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.