Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zamjenik ministra Robert Pauletić:

Imao sam puno ponuda za ulazak u politiku i sve sam odbijao. A onda se pojavio Most...

Robert Pauletić
Foto: Luka Klun/Pixsell
25.02.2016.
u 22:32

O Pauletiću se danas pisalo i zbog negativnog članka o turistima iz Srbije, no tvrdi kako su oni dobrodošli

 Jedno od većih iznenađenja današnjih imenovanja u Vladi novi je zamjenik ministra turizma Robert Pauletić

Poznati enigmat, kvizaš, putopisac, novinar i pobjednik Kviskoteke sa samo 15 godina kaže: "U prošlosti sam imao puno ponuda s raznih strana za ulazak u politiku, lokalnu i nacionalnu, i sve redom sam odbijao. Govorio sam sebi: ako se pojavi neka prava, poštena snaga, koja će uzdrmati našu političku močvaru, onda bih se mogao priključiti. Pojavio se Most, čije ideje podržavam od samog početka, a posebno cijenim Ivana Kovačića iz Omiša. I eto, dogodilo se da su se javili ljudi iz Mosta i ponudili mi mjesto zamjenika ministra. Smatraju da moje ideje i iskustvo svjetskog putnika mogu pomoći hrvatskom turizmu. Imam puno zamisli i mogućih projekata, ali o tome ću prvo razgovarati s ministrom Klimanom". 

Pauletić kaže i da hrvatski turizam ima puno prednosti i da ne ruši slučajno rekorde, te da ga posebno zanima Hrvatska turistička zajednica te da će brzo proučiti kako funkcionira.

Osim kao novo lice u turističkoj branši, Pauletić je danas  bio medijska tema i zbog svog članka u Slobodnoj Dalmaciji o turistima iz Srbije.  “Smista san otiša do vlasnika hotela, inače purgera (!), i reka da napuštan hotel već sutra ujutro, umisto u sridu kako san planira. Reka je samo: ‘Okej, nemojte kaj zamerit’, iako smo znali i on i ja o čemu se radi”, napisao je tada Pauletić. Danas nam, međutim, kaže da nema nikakvih predrasuda prema turistima iz Srbije i dodaje “dapače, dobrodošli su na Jadran”. 

>> U suradnji s njemačkim IFO institutom izrađivao HDZ-ov program za poglavlje 'Okoliš' 

>> Ovo su zamjenici i pomoćnici ministara koje je Vlada danas imenovala!

Komentara 129

MM
mojski.moja
23:19 25.02.2016.

srbi mogu rusiju tamo na primorje (sevastopolj) ili kako se vec zove, to neka idu kod brace rusa

MM
mojski.moja
23:12 25.02.2016.

hvatskoj trebaju ovakvi hrvati a n nekakvi pupovci i raskovici

HR
Hrabraja
23:52 25.02.2016.

Prica protiv kajkavaca a v centru Zagreba ima privatne ljekarne, koje kasne s placanjem dobavljačima po godinu dana. Super poduzetnik .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije