Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u pulskoj školi

'Moj je sin etiketiran kao seksualni manijak, a učenica je i njega pipala'

učionica
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
22.11.2018.
u 13:05

Incident se dogodio na satu informatike u Medicinskoj školi u Puli

Nakon skandala u Medicinskoj školi u Puli i smjene ravnateljice škole Gordane Ćoso, oglasio se otac 16-godišnjeg dječaka koji je navodno seksualno napastovao svoju kolegicu pod satom.

Učenik je optužen da je djevojčicu pipkao i zavlačio joj ruke u gaćice i grudnjak, no njegov otac tvrdi da je sve bilo obostrano.

– Našeg su sina svi unaprijed osudili. Na školskim hodnicima on je silovatelj, nekakav seksualni manijak. Nitko nije pitao kako se on osjeća i kako će ga ovo obilježiti. Sve što se dogodilo na satu informatike između mog sina i jedne učenice bilo je obostrano. Oni su se svojevoljno dodirivali i nije bilo nikakve prisile – rekao je mladićev otac za Glas Istre.

O incidentu je progovorio i 16-godišnjak.

– Sve se događalo u prekidima tijekom cijelog školskog sata. Pristala je da joj dam "ljubavni ugriz" i to je fotografirala i slala na Snapchat. Slikala je i dok sam joj držao ruku na koljenu. Slikali smo se i oboje. Profesor je sjedio i pričao s učenikom koji je još bio u razredu, čitao je nešto. U jednom trenutku ušla je i ravnateljica, a učenica se nikome nije požalila. Da sam je povrijedio, sigurno bi reagirala i rekla ravnateljici, ali ona to nije učinila – rekao je on.

Komentara 7

VI
vidum
13:17 22.11.2018.

Gospodine, to nije isto. Vi zaboravljate da živimo u vremenu i prostoru gdje su ženska prava neograničena, a muška ne postoje. Stari Rimljani su imali izreku: Što je dopušteno Jupiteru nije volu.

MA
marli
15:28 22.11.2018.

"Nije ga gurnula, pobjegla ili se zaderala kad joj je sve radio pred cijelim razredom" gdje su ostali učenici bili ????

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:31 22.11.2018.

Pa to se ne radi na satu, nek odu na wc i nek se krknu ak im je do toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije