Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PENAVA
Povratak na članak

Moj je favorit predsjednica, puno je napravila u promociji Hrvatske

'Svakako da je u svemu što je radila bilo i pogrešaka, ali pogrešaka ima kod svih onih koji rade'

Komentari 20

Avatar 1HGZ.
1HGZ.
07:40 12.12.2019.

A što je to ona Penava napravila, svaku važnu odluku koja ja donešena i koja nije bila dobra za hrvatski narod je prešutjela.

VL
MA
markofilipocic
07:09 12.12.2019.

Do nedavno sam mislio da je on jedini za koga se moze reci da je istinski domoljub u tom HDZ-u, ali sada vidim da je ona “svađa” i “borb” za nestale bila samo predstava. Svi su oni isti

VL
AE
a e
07:28 12.12.2019.

A i lipo piva....ovi nasi izbori ka supertalent

VL
ZI
zip123
08:27 12.12.2019.

E moj Penava.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:39 12.12.2019.

Privatizacija, uništavanje poduzetništva, podilaženje interesnim skupina (šatorašima,umirovljenicima i sindikatima), odnosno biračkom tijelu, huškanje "svoje" interesne skupine, stranke koja je u opoziciji, protiv Vlade, uz velike afere, su preveliki grijesi 2 najveće stranke. U neke od tvrtki ćete se teško zaposlitiii ako niste član jedne (od 2) određene stranke, a u drugu ako niste one druge, prividno konkurenteske.Zbog toga biram onoga koji je hrabro i jasno ustao protiv nepravde, a ne člana, ni bivšeg člana, spomenutih stranki, pogotovo za naše pojmove, neću izabrati bogataša. Ne mislim da, u današnje vrijeme, postoji dovoljno Hrvata kojima je Hrvatska važnija od odabrane stranke, zato i zbog gušenja poduzetništva, ni ne očekujem pomak naprijed voljene države, odnosno uvijek će biti kakav narod takva Vlada.

VL
KO
Kolibri
11:28 12.12.2019.

Do ovog clanka sam mislio da je Penava jedini normalan politicar unutar HDZ, sad vidim da su svi oni unutar HDZ isti.

VL
DU
Deleted user
09:35 12.12.2019.

Vučićeva stranka je desno orijentirana i braća u u EPP-u sa HDZ-om, Miloševićeva stranka je bila desno orijentirana, braća do gaća!

VL
Avatar stjepko17
stjepko17
10:21 12.12.2019.

Koji poslusnicki proljev, fuj

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:18 12.12.2019.

sve ima svoju cijenu tako i Penava

VL
VL
????
07:14 12.12.2019.

"pogrešaka ima kod svih onih koji rade" - i on koristi "Zoranizme", dakle i Penava je komunjara. Jučer je Večernjak razotkrio i Kaptol da su ljevičari kako cijelo vrijeme govorim ovdje, što ostaje onda ovome narodu? Uzeli su nam državu, vlast i Crkvu, a nitko ne izlazi na ulice da bi si to uzeo nazad.

VL
ŽO
žoržet
12:03 12.12.2019.

za one nevjerne tome, koji čak ni penavi ne vjeruju, evo 'programa' koji je vrhovna prvakinja samopromocije svakodnevno izvodila pet godina ispred i iza 'željezne zavjese'. pa nek' si osvježe memoriju, ne treba nam dodatnih trica&kučina u obliku npr. sučeljavanja: 1) nakon u-pjevavanja uz budnice tipa 'zora puca', krknu se dva-tri voćna jogurta uz pola kile lososa 2) pranje i friziranje, od kose i trepavica do onoga što se jučer reklo i obećalo 'svom narodu' 3) loži se neko novo vjekovno ognjište a naloži se selidba ureda, ovisi već jel' vani kiša ili za kupanje 4) umjesto gimnastike, protegnu se nogice do ropotarnice povijesti da se vidi jel' bistica za bildanje mišića na mjestu 5) smjerno se dadu i prime instrukcije, poglavito iz crkvene, nekoć zabranjivane glazbe 6) ručak: opet losos. potom i jače pranje ruku te manikura 7) proba orkestra, za koje se brojnim savjetnicima iz regije, dijaspore i svih 'stališa' pokojnog 'ćaće' uporno dokazuje tko je zapravo jedina, jedinstvena i 'izabrana' vrhovna dirigentica, ponekad i samog svevišnjeg ter cijelog svemira 8) hitni sastanak s ekspertima za stajling te odabir prikladne i sofisticirane opravice, uniformice, mondurice, trikoa ili dresa za večernji nastup 9) večernji nastup u kojem se daje sve u i od sebe, pa i više 10) pjesma i kolači s odabranim prijateljima&pajtosima 11) rad na demografskoj obnovi, može i s jakovom 12) smišljanje nove bajke za laku noć - i to je to, dosta je bilo. ipak je većini već pao mrak na oči:)

VL
LL
lijepa_li si
09:22 12.12.2019.

toliko puta smo zbog naivnosti popušili,.nekad ne treba srcem razmišljati penava je mudar čovjek i zna da bi ga toliki vrlo rado maknuli iz vukovara i stavili nekog " centristu" a još mnogo stvari treba za vukovar učiniti

VL
Avatar southman
southman
08:10 12.12.2019.

Sad ne valja ni Penava !? Tužno i jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.