Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Moćni HNS, koji prema anketama debelo prelazi 1%, prijeti izlaskom iz koalicije!

Ivan Vrdoljak
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
19.10.2019.
u 10:51

I oni ultimativno traže od Plenkija povećanje plaća prosvjetarima u štrajku ili napuštaju mukom osvojene funkcije.

SUBOTA, 12.10.

Ugledni hrvatski poduzetnici Hrvoje Petrač i Vjeko Sliško Junior, organizirali su ekshibicijski meč ispred hotela Esplanade. Mladi izazivač, oteo je šampionski pojas od uglednog otmičara Hrvoja i polomio mu noge ispred oduševljenih korejskih turista koji su škljocali aparatima. Veliki ljubitelj bakinog posavskog meda, novi šampion Vjeko, ovim potezom dokazao je da se na njega treba u budućnosti ozbiljno računati.

NEDJELJA, 13.10.

Andrej Plenković danima ne spava. Oka ne može sklopiti, jer je vukovarski Eliot Ness, Ivan Penava, izjavio da razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a. Kaže Penava da jedino tako može kazniti ratne zločince. Penava je ozbiljan protivnik Plenkiju. Mlad, pametan, veliki govornik i izuzetno uspješan u prikupljanju novca za obnovu Vodotornja, preporodio je Vukovar, a sada želi i ostatak Hrvatske.

PONEDJELJAK, 14.10.

Naljutio se knez Milan od Zagreba. Jednostavno mu je dosta. Opće je poznato koliko mu je obrazovanje važno i da se u njegovom okruženju zapošljavaju najškolovaniji i najbolji. Zato je zatražio da se ljudima koji takve proizvode, prosvjetarima, podignu plaće za 17% i to odmah! U protivnom, on i žetončići neće više davati podršku Plenkiju. Izgleda da Plenki ponovo neće spavati od muke.

UTORAK, 15.10.

Ljudi moji, što je ovo došlo? Moćni HNS, koji prema anketama debelo prelazi 1% popularnosti kod birača, prijeti izlaskom iz koalicije! I oni ultimativno traže od Plenkija povećanje plaća prosvjetarima u štrajku ili napuštaju mukom osvojene funkcije. U HNS-u znaju koliko je škola važna. Evo, da Ivan Vrdoljak nije bio marljiv u školi, mislite da bi uspio kupiti stan u Zagrebu za 330 000 eura?

SRIJEDA, 16.10.

Neispavani Plenki nije izdržao. U noći s utorka na srijedu je popustio. Sjetio se svoje učiteljice i svih profesora i jednostavno nije izdržao. Odlučio je i njima i svim ljudima na svijetu povećati plaće i to za 6,12%. Mali Marko Milić mu je objasnio da ne može baš svima, pa se ograničio na državne i javne službenike. Predstava je gotova, ali publika tvrdi da je prevarena i najavljuje nastavak štrajka.

ČETVRTAK, 17.10.

Možda se ne sjeća detalja oko svojih transfera i tko je kome dao milijunske provizije, a i uloga Zdravka Mamića mu je ostala u magli, ali sada je konačno progovorio. “Ne skrivajte se iza igrača”, s dosta godina zakašnjenja, poručio je kapetan Luka čelnicima HNS-a, koji su se malo našalili i najavili da će zadnju kvalifikacijsku utakmicu oteti Rijeci i pokloniti Zagrebu. Sada će Luka popričati i sa Slovacima.

PETAK, 18.10.

Jake velikosrpske snage SDSS-a danas su napale Vukovar. Izvršili su gotovo neprimjetnu, puzajuću agresiju i prema našim položajima otvorili vatru Statutom pisanim na ćirilici. Topničku podršku im je pružio Ustavni sud, ali jedan čovjek je rekao, ne! Veliki poštovatelj manjinskih prava i budući predsjednik HDZ-a, Ivan Penava, sam je obranio grad na Dunavu! Još Hrvatska ni propala!

Komentara 8

ML
Mladjan
11:46 19.10.2019.

Bilo bi još bolje da iziđu iz države.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:39 19.10.2019.

Sad je valjda barem nekima jasnije zasto je Karamarko odlucio srusiti vlastitu vladu. Covjek ima karakter (za razliku od Milanovica, koji cak misli da mu je karakter jaca strana!), i nije zelio vladati i dogovarati se sa marginalnim strancicama koje drmaju drzavom u Plenkovicevoj vladi. I kad narod zeli mijenjati izborni zakon, s namjerom da se stane na kraj toj perverziji od "demokracije" u kojoj drzavom vladaju nacionalne manjine i marginalne skupine, Plenkoviceva druzina im beskrupulozno i na kriminalan nacin oduzme to pravo! Hrvatsku treba resetirati, Hrvatskoj treba jedan CTRL+ALT+DEL, ili onako po narodski... Hrvatskoj treba revolucija...

OP
opapara
11:22 19.10.2019.

moćni hns tražio i dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije