Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilnost mladih u EU
Povratak na članak

Mnogi ne žele od kuće ni zbog posla

Među nezaposlenim mladim Hrvatima koji su spremni preseliti se zbog posla, 19% preselilo bi se u drugi grad, 26% unutar EU, a 11% izvan EU

Komentari 2

Avatar anlaser
anlaser
16:41 01.04.2018.

Tko mladima manipulira ? Razmisli još jednom.Katastrofa je kad mladi čovjek u svom životopisu pod kvalifikaciju upiše "mladež ....nečija" i taj dobije posao a onaj mladi školovani nestranački pakuje koferei odlazi jer nije podoban niti "sposoban" da se izbori zaza posao u domovini .Prije 30 godina smo bili bar 20. ispred Mađarske ,Rumunjske i Bugarske a sada smo na začelju svega.Politička elita je zakopala ovu zemlju jako duboko.

VL
Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
15:51 28.03.2018.

Na žalost se sa mladima manipulira, medije svim silama potiču iseljavanje. Stvara se slika kao da je Hrvatska najgora na svijetu ali brzo će stići buđenje u glavama onih koji vjeruju propagandi. Po meni dobro iskustvo, evo Rumunjska je odličan primjer okrutne stvarnosti. Treba se boriti za svoju zemlju u svojoj zemlji, ostalo je lutrija. Neka dobro razmisle onih koji imaju djecu, da li je hedonizam važniji od njih. Neka razmisle o traumama koje se stvaraju u psihi najmlađih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.