Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gleda se na svaku kunu

Mnogi još kalkuliraju, a najveća božićnica u Hrvatskoj ove bi godine trebala iznositi gotovo 11.200 kuna

30.11.2022.
u 06:30

Svi zaposleni će dobiti 4000 kuna, a od iduće godine dodatnih 1000 kuna neoporezivog dodatka na plaću svakog mjeseca, kažu iz A1

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
11:25 30.11.2022.

Mnogi još kalkuliraju kako da svoju balkansku radnu snagu sa izdacima eskiviraju, a najveća božićnica u Hrvatskoj za domoljubno odabrane ove bi godine trebala iznositi gotovo 11.200 kuna

Avatar nekakav
nekakav
07:22 30.11.2022.

božićnica se dijeli kad se ima višak. država ne bi smjela dijeliti nikakve božićnice, nagrade, dodatke, jer su 'radnici' na proračunu, a on nije prihod firme na tržištu, već je prikupljen porezima, presijom, haračem. privatnik ako posluje dobro, može ako ima volju i viška novca na računu, dodatno nagraditi radnike. radnik, bio on u javnom ili privatnom sektoru, radi za plaću, ona je osnova. sve ostalo su dodaci koje poslodavac, i to samo privatni, može isplaćivati samo ako želi i ima novca. sve ostalo je... nula.

PE
Peky66
14:14 30.11.2022.

Bravo crocro👍komentar na mjestu. Mnogi stariji znaju i poznaju sustav bivše YU, za vrijeme YU da nebi ispalio kako je to Božićnica, komusti su u 12 mjesecu davali 13-plaću svim radnicima..a sad je eto Božićnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?