Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naišli na brojne kritike

Oglas koji je objavila jedna obitelj razbjesnio je mnoge: 'Navikli smo na sve, no ovo nas je začudilo'

FILE PHOTO: The eBay app is seen on a smartphone in this illustration taken
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
18.07.2022.
u 09:00

– Nažalost, već smo navikli na prodaju životinja na eBay oglasniku i drugim društvenim mrežama, ali i na posljedice koje dolaze nakon toga. Ipak, ovaj oglas nas je ponovno začudio - otkrili su zaposlenici skloništa za životinje

Obitelj njemačkoj grada Bergheima kod Kölna odlučila je darovati svog kućnog ljubimca kako bi bezbrižno otišla na godišnji odmor. Oglas u kojem daruju mačka Smokeya objavili su na eBayu te naišli na brojne kritike. 

Ljubitelji životinja kritizirali su ovakav način ponašanja pa pronašli rješenje za zbrinjavanje mačke. Sklonište za životinje u Bergheimu izvijestilo je da su tijekom vikenda, nakon što su doznali za oglas na internetu, kontaktirali spasioce, prenosi Fenix magazin

– Mačak Smokey nudio se “besplatno” jer su njegovi vlasnici “htjeli na godišnji odmor u 14 sati”. Mačke su se morali riješiti vrlo brzo. Ljude kao da nije zanimalo u koje će ruke životinja stići. Nije bilo upitno da ćemo primiti životinju - rekli su zaposlenici skloništa za životinje.

– Nažalost, već smo navikli na prodaju životinja na eBay oglasniku i drugim društvenim mrežama, ali i na posljedice koje dolaze nakon toga. Ipak, ovaj oglas nas je ponovno začudio - otkrili su zaposlenici, a brojni obožavatelji također su komentirali i izrazili nevjericu.

VIDEO Natrpao kolica sladoledom, mislio da je na akciji za 1,70 kuna, a cijena je bila u eurima

 

Komentara 1

EB
EBERT
11:03 19.07.2022.

Takovi ljudi nemaju dusu vec kamen gdje mora biti srce. Nadam se da nece uzivati . Jer to zavrijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije