Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Mlatimo Srbe godinama i nikome ništa, a sada gradonačelnica Supetra protjeruje Torcidu

Pretučeni Srbi ne silaze s naslovnica. Dobro, nije baš zgodno da je uz srpskog agresora batine dobila i cura arijevskog porijekla iz Varaždina i da je lokalnom vatrogascu, koji je branio obraz svoga Supetra slomljen nos, ali svejedno!

Komentari 70

MA
marcel
08:23 15.06.2019.

dok je godinama torcida tukla sve ostale, purgere, janicu, mamića, sve je bilo ok... sad kad su udarili na srbe sad više gradonačelnici ne valjaju, a kad su htjeli janici auto bacit u more skupa s njom u autu onda je rekla da je na njihovoj strani.

VL
Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
08:31 15.06.2019.

Ništa novo o cajkama s istoka, Pupovac još spava, Severina bila jučer... Onda o ugroženima, općenito...

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
08:28 15.06.2019.

Autor članka bolesnik

VL
AF
afer
08:56 15.06.2019.

Autor članka laže. Puna je obala i otoci Bosanaca i/ili Srba ali osim ovog slučaja nisam vidio neki animozitet prema sezoncima.

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
08:21 15.06.2019.

ajd vise jedite g o v na sa srbicima i delijama.....

VL
KO
komunikolog
09:33 15.06.2019.

Ovim kvaziljevim antifama je sve dozvoljeno. Mogu pisati što hoće, i drago mi je zbog toga. Hrvatska je izborila demokraciju i slobodu a ovakvi tekstovi samo daju do znanja da “neprijatelj nikada ne spava”! Što više ovakvih tekstova, to bolje. Onaj tko je mislio da jugonostalgicara nema ovo je dokaz suprotnome.

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:40 15.06.2019.

Navikli smo da ljevicari sve vide jednostrano na stetu Hrvata i uvjek rado zaboravljaju, opravdavaju ili relativiziraju srbsku stranu. Ovo je skolski primjer. Zar stvarno samo imas sansu dobiti radno mjesto u VL ili nekim drugim mainstream novinama ako mrzis iz dna duse sve hrvatsko i gledas stvarno u svakom dogadjaju sve najcrnije intepretirati i sto vise pljuvati samo po hrvatskoj strani?

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
08:48 15.06.2019.

Mi bi bili sretni da nas srbi tuku ivaniseviću ali oni nas ubijaju sto je ipak malo gore. Gdje li si ti bio za vrijeme Domovinskog rata?

VL
AD
adrad
09:23 15.06.2019.

Huligana je bilo i biti će. Kada nemaju koga tući onda se tuku međusobno. Samo bi policija trebala imati malo žešće ovlasti.

VL
Avatar navijač
navijač
09:08 15.06.2019.

Hvala novinarćićima V.L Što ovakvim tekstovima pomażu desnici u HR. da dobiju što više zastupničkih mjesta na idućim izborima . Bit ćete ugrożeni onda kad to nebudeste smjeli reći, a do tada samo pričajte.

VL
DU
Deleted user
08:39 15.06.2019.

Koliko meni znano iz prjiašnjih sezona - kraj svibnja je poslovično opasan duž obale, i posebice na otocima jer: 1) vlada oskudica, nova sezona još nije počela, a zalihe zimmer frei novca iz protekle su se istrošile i čak postojee zaduženja po okolnim šankovima (kad bude sezona, platit ću) 2) stasa nova generacija bodulskih štemera, koji nikako dočekati svoju inauguraciju u nadolazećoj sezoni, da se nametnu divljanjima i kad konačno osvanu prvi turisti, evo njih. Tako da nije teško dobiti batine na trajektu, na šetnici i osobito u noćnom životu. Što su se u ovom slučaju našli Srbi, kao meta spomenutih u /pre/sezoni, eto i oni su morali "naići". I nitko da istakne u prvi plan da članovi Torcide nedavno išli u Beograd "dati ruku" i da to nije bilo antisrpski nego da su se tamo tukli rame uz rame s njima. Nije fair!

VL
VO
vorda400
09:18 15.06.2019.

Ma torcida mrzi sve tak bi pretukli svakoga i zato ih treba staviti u rezervat da se i dalje međunarodno rasplođuju da vidimo koliko retardacija može ići daleko sad je velika ali iz čiste znatiželje to može i bolje

VL
VJ
vjaceslav
10:51 15.06.2019.

zar na tim prostorima nije uvijek bila aktualna ona "ubij vlaja - pusti zeca", a vlaj je svaki onaj koji nije iz splita, trogira i zadra? kao počasni dalmatinci mogu proći šibenčani i makarani i to je to. kao štoo mi je svojevremeno rekao veliki stojanac stevan, od milja zvani big stiv, "ćif elektrišn" na atlantskoj plovidbi "kume, mi smo vlaji i ne moremo se oprat ni lugon ni sapunon" - legendarno!

VL
7A
7aljo
09:08 15.06.2019.

Rvacka se polako ali sigurno pretvara u rezervat za kriminalce svih vrsta....prava zemlja za rvatne. Kaj me vidiš da tri decka Srba iz Hrvatske najbolje znaju naš jezik za razliku od ovih polupismenih dvozubih kockoglavih krkana. Pardon, nepsmenih!... krivosudje ii kompletan drzavni vrh plus kler plus lazni bran'telji ... svi umoceni u raznorazne kumovsko-rodjacko-narko-dilersko-prostitucijsko-koruptivno- huskacke afere minus stotine mladih i ostalih koji odlaze na dnevnoj bazi zbog svega toga.... e to nema ni u Africi

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
11:06 15.06.2019.

A tko ste to "vi" koji tučete Srbe?! Zašto vas DORH i policija ne progone i ne hapse?

VL
VJ
vjaceslav
10:51 15.06.2019.

zar na tim prostorima nije uvijek bila aktualna ona "ubij vlaja - pusti zeca", a vlaj je svaki onaj koji nije iz splita, trogira i zadra? kao počasni dalmatinci mogu proći šibenčani i makarani i to je to. kao štoo mi je svojevremeno rekao veliki stojanac stevan, od milja zvani big stiv, "ćif elektrišn" na atlantskoj plovidbi "kume, mi smo vlaji i ne moremo se oprat ni lugon ni sapunon" - legendarno!

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
08:22 15.06.2019.

Pa nije to baš tako, kako ne mlatimo Čeha ili Mađara. Nije problem sto su nam ucinili zlo prije 30 godina vec sto ga danas velicaju i smisljaju kako ga ponoviti. Medjutim treba ostati miran, ne treba ih tući nabili smo im komplekse Bljeskom i Olujom da se nece oporaviti 500 godina. Bit cu jasan nikad ali nikad u trenerci BG kluba nece u ST popit kavu

VL
DR
drenova2
09:31 15.06.2019.

E, moj Toni. Mlatiš ti od subote do petka! A hoćemo li postati "normalna zemlja" (oranica, pašnjak, šuma, livada, voćnjak,...) dumaj dalje (od petka do subote)!

VL
Avatar alexandarkeller
alexandarkeller
11:43 15.06.2019.

Na Balkanu ništa nova...malo se uzburkali duhovi,pa će uskoro prašina sleć i sve po starom...malo malatiš Srbe,malo ubiiješ kakvu Meksikanku...

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:38 15.06.2019.

Ljudi sigurno me razumijete dobro. Ne smijem komentirati i to je to. Već ćete znati da sam upravo to želio reći ali eto ne smijem.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.