Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja utakmica

Mladom nogometašu (26) zatajilo srce, preminuo na kućnom pragu

preminuo nogometaš (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
04.06.2010.
u 13:23

- Došli su zajedno s utakmice i Robert je, odvezujući tenisice, osjetio bol i pao. Pozvali smo hitnu, ali već je bilo prekasno - kazala je nesuđena mu punica.

Robert Pratljačić - Zemo (26) u četvrtak je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu županijskog nogometnog ligaša Dinama iz Predavca, kraj Bjelovara.

Naime, vraćajući se s utakmice kući sa svojom djevojkom Željkom, još je u automobilu osjetio bol u predjelu želuca, a kako je potvrdila njegova nesuđena punica Vesna Flegar, odvezujući tenisice odjedanput se srušio na pod.

- Došli su zajedno s utakmice i Robert je kazao kako se ne osjeća baš najbolje te se žalio na bolove. Odjedanput sam primijetila kako je pao i nakon toga se više nije micao. Odmah smo pozvali hitnu, ali je za njega već bilo prekasno. Inače, Robert se do tada nikada nije žalio na zdravstvene tegobe, to prije što je živio sportski te smo stoga svi iznimno potreseni tragedijom koja se tako nenadano dogodila. Liječnici pretpostavljaju kako je razlog njegove nenadane smrti, zatajenje srca - ispričala je V. Flegar.

Robertovu djevojku Željku, s kojom se planirao oženiti, nismo zatekli kod kuće jer je obavljala poslove oko njegova posljednjeg ispraćaja. No, njezina je majka potvrdila kako je šokirana iznenadnim gubitkom mladića kojega je neizmjerno voljela i željela se za njega udati.

Inače, Robert je prije nekoliko godina u potrazi za nogometnim kruhom došao u Bjelovar iz okolice Našica, te igrao za nekoliko klubova. Tragična vijest duboko je pogodila sve njegove suigrače iz bivših i sadašnjeg kluba koji za njega imaju samo riječi hvale. Posljednji ispraćaj je danas u 14 sati, u Koški kraj Našica.

Komentara 11

OB
-obrisani-
17:49 04.06.2010.

Šteta mladog čovjeka, usto još i sportaš. No ako si rodjen sa srčanom manom a to se kasno otkrije, što se može, nema tu spasa.

KI
kike22
19:08 04.06.2010.

šteta!!!!ugasio se još jedan mladi život...

SA
sasha0202
13:45 04.06.2010.

\"a da ironija bude veća\"!!!!!!!!! pa tko piše ovakve članke?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije