Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržan u pritvoru

Mladog Brazilca nokautirao sin dubrovačkog hadezeovca

fuego
Zvonimir Pandža/Pixsell
14.07.2010.
u 20:43

23-godišnji napadač sin je Andra i Slavice Rudenjak. Majka mu je djelatnica PU dubrovačko-neretvanske, a otac poduzetnik i političar iz redova HDZ-a.

DUBROVNIK - Nikola Rudenjak, 23-godišnjak iz Dubrovnika, priveden je u PU dubrovačko-neretvansku radi nanošenja teških fizičkih ozljeda brazilskom državljaninu Luisu F. (23).

Rudenjak se sumnjiči da je u noći s ponedjeljka na utorak ispred disco-kluba Fuego šakom u glavu udario nesretnog Brazilca koji je odmah pao te prilikom pada udario glavom od pod od čega je dobio teške ozljede glave. Luis F. prevezen je u Opću bolnicu Dubrovnik, gdje mu je hitno obavljena operacija te je zadržan na intenzivnom odjelu. Stanje mu je i dalje teško.

Rudenjak i Brazilac sukobili su se dok su čekali u redu za ulazak u disco. Rudenjak je preciznim udarcem u bradu odmah onesposobio Luisa te, vidjevši da je pao u nesvijest, pobegao. Veliki broj očevidaca i snimke s nadzorne kamere pomogli su policiji da rasvijetli ovaj slučaj i pronađe Rudenjaka.

Inače, napadač je sin Andra i Slavice Rudenjak. Majka mu je djaletnica PU dubrovačko-neretvanske, a otac poduzetnik i političar. Rudenjakov najveći politički uspjeh bio je dvostruki mandat u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika i to kao član HDZ-a. U vrijeme dok je Dubravka Šuica bila gradonačelnica, Andro Rudenjak je slovio kao jedan od vjernih joj ljudi, a za svoje je zasluge dobivao mjesta u važnim nadzornim odborima. Poslovna karijera veže mu se uz tvrtke Ličilac Gorica, PZ Komolac i Arion nekretnine u kojima je bio član i predsjednik uprave, odnosno vlasnik.

Nikoli Rudenjaku istračni sudac Istražnog centra Županijskog suda u Dubrovniku odredio je pritvor te je zadržan u dubrovačkom zatvoru.

Ključne riječi

Komentara 23

BA
Barts
11:22 15.07.2010.

Nema to veze sto je sin HDZ ovca.zakon je isti za sve .Mozda je sin mislio da je izvan zakona ,ali bolje bi prosao da je prijavio policiji .nenormalno ponasanje Brazilca ,sem ako nije u pitanju samoodbrana.

OB
-obrisani-
21:37 14.07.2010.

Tata mu je poduzetnik i politiciar a mama u policiskoj upravi ma di ces bolje kombinacije . Ljepo je promovirao elitni turizam u Dubrovniku.

SW
swimm
09:46 15.07.2010.

takvim hrabrim \"specijacima\" treba odmah uzeti 20 000 kn da se potpomogne proracun i poslati 2 mjeseca na razvrstavanje smeća na Jakuševcu kao mali doprinos vlastitoj kulturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije