Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spas od vrućina

Mladići i djevojke na popularnom kupalištu pokazali isklesana tijela

Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/14
22.06.2017.
u 18:13

Temperatura zraka u Hrvatskoj danas je bila viša od 34 stupnja, a vrućina neće posustati ni u idućim danima

Vrućine koje su zahvatile Hrvatsku brojne građane koji nisu ovog produženog vikenda otišli negdje na Jadran natjerale su da osvježenje potraže na nekom od gradskih kupališta. Tako su Osječani i Osječanke osvježenje potražili na na obali rijeke Drave i kupalištu Copacabana.

Vrućine se nastavljaju i idućih dana. Prema prognozama DHMZ-a i sutra će prevladavati sunčano i vruće. Poslijepodne će na kopnu, uz lokalno jači razvoj oblaka, ponegdje biti pljuskova s grmljavinom. Najviša dnevna uglavnom od 30 do 36 °C.

Komentara 8

IL
ilijan
19:46 22.06.2017.

Curke ko curke...Sexy guzate, sisate...

RA
rankovic
21:37 22.06.2017.

mladež je uvek lijepa, cure i dečki, kad čovjek ostari gleda na mladost sa sentimentom, nek im bude ljepo

JU
jurajuric116
23:01 22.06.2017.

mogu reči da su muški po ovim slikama puno bolje umjetno isklesani. znači radili su na sebi da budu isklesani. a babe sa slika od ovih nema ni jedne da vježba, sve su full prirodne bile debele ili mršave. evo baš gledam ovu svoju mrcinu doma, več dve godine kenja o dijetama i vježbanju, a nije se s kauča pomakla, dok ja vježbam 3 puta tjedno. i onda se bu čudila dok ju zamenim za mlađi lakši model.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije