Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U FRANCUSKOJ

Krvoproliće: Mladić izboden na smrt, a tri osobe bore se za život

Francuska policija
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
31.08.2019.
u 23:13

Francuska policija pokušava utvrditi motiv napada kod Lyona

Francuska policija pokušava utvrditi motiv napada nakon što je uhićen osumnjičeni napadač nožem koji je ubio jednu osobu a najmanje osam ozlijedio, među kojima tri teško.

Napadač je navodno djelovao sam u subotu popodne ispred postaje podzemne željeznice u u gradu Villeurbanne blizu Lyona u središtu Francuske, pišu francuski mediji, navodeći lokalnu policiju. Inicijalno se govorilo o dva napadača.

On je na izlasku iz metroa nožem napadao prolaznike, a 19-ogodišnji mladić je od ozljeda preminuo. Još tri ozlijeđene osobe u bolnici se bore za život.

Po jednom policijskom izvoru, radi se o Afganistancu koji je u Francuskoj tražio azil. Dosad nije bio poznat policiji. Do napada je došlo oko 16,30 sati.

Tužitelj zadužen za slučajeve terorizma još uvijek nije uključen u slučaj. Gradonačelnik Lyona i bivši ministar unutarnjih poslova Gerard Collomb na mjestu napada je pozvao na "oprez" oko terorističkog karaktera ovog kaznenog djela.. 

Ključne riječi

Komentara 40

ZI
zimerman
19:29 31.08.2019.

Da su pravi Francuzi bijelaci , kršćani već bi se znala njihova imena i motiv . Da se pretpostaviti da se radi o sljedbenicima bolesnog pedofila lažnog proroka muhameda.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:29 31.08.2019.

Vrlo jednostavno je naci na internetu podatak da su napadaci radikalni muslimani. Jos ima slobodarskih medija koji se ne obaziru na zapovijed EU komisije za ljudska prava da se u slucaju naoada muslimana ne pise o rasnoj ni religijskoj pripadnosti napadaca. Puno zanimljivija vijest da je Borveska deportirala sve migrante s vezama s extremnim islamom i kriminal je pao za 31%. No liberalni EU mediji ni politicari ne zele da to znate.

HE
hr.eu
19:36 31.08.2019.

A 11 takvih, koji su ilegalno ušli u Hrvatsku i završili s kombijem u Kupi prije koji dan, Anemija je, umjesto trenutne deporacije odakle su došli, prihvatio lijepo u zagrebu jer svi "žele" azil u Hrvatskoj. Zamislite oni "žele". Sveve za briselsku fotelju, pa ako treba i da neki od takvih prolije hrvatsku nevinu krv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije