Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNE POSLJEDICE

Mladić umro jer ga je drugi udario šakom u glavu nakon čega je glavom udario u pod

zatvor
Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
27.02.2021.
u 13:57

Optužno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor 24-godišnjaku koji mu je određen  zbog opasnosti od ponavljanja djela

Mladić (24) optužen je za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom, a optužnicu je podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Riječ je o događaju koji se zbio 25. listopada 2020 u 00.25 u Virovitici, kada je 24-godišnjak šakom u glavu udario Domagoja Radića (18) koji je pao na tlo i glavom udario u tvrdu podlogu nogostupa.

Radić je zadobio teške i po život opasne ozljede od kojih je, unatoč poduzetom intenzivnom liječenju, preminuo 3. studenog 2020. u Općoj bolnici u Virovitici. Optužno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor 24-godišnjaku koji mu je određen  zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Tombstone
Tombstone
14:36 27.02.2021.

Postoji opasnost da ga opet ubije?

HA
HERCEGOVA@AC
19:14 27.02.2021.

Ajmo nešto pričati o Srbiji jer to u Lijepoj našoj nije moguće. Ma braća po krvi i zanatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije