Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolje da je šutio

Mladić u vlaku priznao da vara djevojku, no ovome se sigurno nije nadao

Emily
Foto: Twitter
04.12.2017.
u 09:13

Jedna je djevojka u vlaku čula kako je mladić po imenu Ben priznao da vara svoju djevojku pa je preko Twittera krenula u potragu za njim

U današnje vrijeme uistinu morate paziti što pričate i gdje jer se tračevi šire i brže nego što mislite.

Englezi tako traže mladića po imenu Ben koji je u vlaku iz Bournemoutha za Manchester prijateljima priznao da vara svoju djevojku. Sve to čula je djevojka po imenu Emily koja je njegovo priznanje odmah objavila na svojem Twitteru.

U roku od tri dana, njezina objava sakupila je više od 65 tisuća lajkova, a podijeljena je više od 25 tisuća puta.

– Ako se nečiji dečko zove Ben i trenutačno je na vlaku Bournemouth – Manchester, upravo je priznao prijateljima da vas vara. Nogirajte ga – poručila je Emily prevarenoj djevojci.

U potragu za preljubnikom odmah su se uključili brojni tviteraši, a javili su se i mnogi muškarci s imenom Ben koji su se opravdali.

– Definitivno nisam taj. U krevetu sa svojom djevojkom, svađamo se čiji je red na Candy Crush – napisao je Ben Haines.

Pogledajte i galeriju preljuba koji su 'zapalili' internet

Emily
1/10

Komentara 4

Avatar ShuPac
ShuPac
14:59 04.12.2017.

Oooooooooo Katarina Lubina u potrazi za glupostima u bespućima internetske zbilje. Nego daj nam reci, jesi li se javila? Jesi tweet-ala kako ne znaš ni jednog Bena pa ne možeš ni pomoći u potrazi preljubnika? Jesi li možda kontaktirala onuu što je poslala taj tweet koji je ''zapalio internet''? Jeli ti možda palo na pamet da je cura to postala jer nema ništa pametnije raditi u životu?? Nije!? Ah pa da ni tvoj radni opus koliko ga imamo prilike pratiti nije ništa pametniji. Zapravo sve što si u posljednjih godinu (i više) dana objavila je idiotarija i bojim se da tvoji ''tekstovi' 'samo odražavaju tvoj mentalni sklop. Odi kopati kanale. Bit ćeš učinkovitija

KR
Kruc
19:09 04.12.2017.

Kada čitam večernji to je samo zato što nemam ništa drugo

Avatar ucjena
ucjena
20:09 04.12.2017.

Spazio je tviterasicu pa joj dao posla, zovem se Ben i varam curu ha ha!:::)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije