Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko iznenađenje

Mladić smršavio 58 kilograma i šokirao roditelje

iznenađenje
Foto: Yahoo News video screenshot
04.01.2014.
u 16:22

Lucas je drastično smršavio unoseći samo 1350 kalorija dnevno

Kad se korisnik Reddita imena Lucas vratio kući za Božić pripremio je veliko iznenađenje za svog oca i maćehu, javlja Yahoo News. Lucas je naime smršavio 58 kilograma u godinu dana i odlučio snimiti reakciju roditelja koji su ga posljednji put vidjeli kad je imao 136 kilograma. Drastično je smršavio unoseći samo 1350 kalorija dnevno. Glavninu prehrane činili su mu salata od tune, piletina sa salsom, povrće, grah i riža te sendviči s puretinom.

Video je snimljen u kanadskom Ontariju, a Lucas kaže kako živi daleko od roditelja te ih najčešće posjećuje dva put godišnje, no prošlog je ljeta odlučio odgoditi posjet kako bi ih iznenadio.  

- Definitivno preporučujem metodu 'nikom ništa ne govori'. Tako možete mršavjeti bez brige da ćete nekog razočarati, kaže Lucas.

Reakciju roditelja pogledajte u videu:

>> U godinu i pol dana sa 120 smršavila na 55 kilograma!

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pancake
15:30 05.01.2014.

može se kad se hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije