Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U VIROVITIČKOM PRIGRADSKOM NASELJU REZOVAC

Mladić se objesio, djevojku pronašli mrtvu u krevetu

samoubojstvo
Foto: Dragutin Šantoši
1/4
12.12.2009.
u 10:58

Željka Ivkovića (21) šogorica je pronašla obješenog u gospodarskom objektu, a u kućici Anke Škrlac na krevetu je pronašla mrtvu Tijanu Knežević (28).

U prigradskom naselju Rezovac kod Virovitice u subotu oko 8.30 sati pronađen je mrtav mladi nevjenčani par – 21-godišnji Željko I. te njegova 28-godišnja djevojka Tijana K., inače majka četverogodišnjeg djeteta. Mrtvo tijelo mlade žene pronašla je na krevetu u dnevnoj sobi u dvorišnoj kućici šogorica, a malo poslije pronašla je i obješenog mladića u drvarnici u dvorištu. Iako su policija i djelatnici Hitne pomoći brzo stigli na mjesto tragedije, mogli su tek konstatirati smrt dvoje mladih. Na ženi nije bilo tragova nasilja pa će se tek obdukcijom otkriti točan uzrok njezine smrti.

Majka djevojčice
Par je, kako neslužbeno doznajemo, posljednjih nekoliko godina nevjenčano živio u Virovitici gdje su imali unajmljen stan, a u maloj kući u Rezovcu živi mladićeva baka koja je u vrijeme tragedije otišla posjetiti unuku u Zagrebu.

Sve ukazuje na to da se tragedija dogodila tijekom noći, ali nitko od susjeda, pa ni šogorica, koja živi u drugoj kući u istom dvorištu, nisu potvrdili da su tijekom noći čuli bilo kakvu galamu ili svađu. Ni nakon što je policija obavila očevid, a mrtvozornici odnijeli mrtva tijela službeno nije potvrđeno što je uzrok smrti mlade žene. Policija je potvrdila jedino da je mladić počinio suicid.

– Željka sam dobro poznavao. Donedavno je radio u Virovitici i raznosio pizze, ali je ostao bez posla. Bio je dobar čovjek, ali odmalena nije imao sreće. Rano je ostao bez majke, pa je zbog toga patio – kaže njegov poznanik Darko Rodeš, kojega smo susreli u mjesnoj trgovini. Što se, pak, događalo u noći na subotu unutar četiri zida može se samo nagađati. Tijana K. iz prvog braka ima četverogodišnje dijete koje živi s njezinim prvim mužem.

Imao psihičkih problema
Policija sa Željkom nije imala problema, ali je on, kako doznajemo, imao psihičkih problema zbog kojih se liječio. Kako u sobi u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo djevojke nisu otkriveni tragovi nasilja, službeni izvori ne žele govoriti o mogućoj osveti, ubojstvu i potom samoubojstvu. Uzrok Tijanine smrti otkrit će se obdukcijom u Općoj bolnici Virovitica, pa će se tek tada moći utvrditi što se točno događalo.

Komentara 4

AB
abendblatt
11:12 12.12.2009.

Kod nas kisa i snjeg, a gle u Virovitici jos ljeto.

OB
-obrisani-
17:39 12.12.2009.

ovo je slika našeg društva..društvo 200 bogatih,a ostali će biti donosači pizza i golf palica

OB
-obrisani-
21:14 12.12.2009.

kaj je tu čudno, žive u vukojebinama u kojima nema nikakve perspektive, nikakvih događanja i normalno je da ljudi popizde, to su naši twin peaksi, s godinama toga bu sve više i više, crno nam se piše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije