Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huliganizam

Mladić pretučen u Šibeniku jer navija za "krivi" klub

Funcuti
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.02.2019.
u 15:41

Otac pretučenog mladića smatra da su ga napali jer navija za Hajduk.

U ponedjeljak navečer na Autobusnom kolodvoru u Šibeniku došlo je do fizičkog napada petnaestorice mladića na jednog 20-godišnjaka koji je zaradio teške tjelesne ozljede čekajući autobus za Vodice, prenosi Šibenski.

- Da je moj sin Toni pretučen javila mi je njegova djevojka. Cura je bila sva u šoku i samo mi je rekla da su Tonija napali na kolodvoru i da leži ispred perona. Neka gospođa potom je nazvala Hitnu pomoć i vozilo je brzo došlo. Za 20-ak minuta sa suprugom bio sam u šibenskom bolnici na Objedinjenom odjelu hitne medicinske pomoći.

Toni je zadobio podljeve ispod oba oka, ozljede nosa koju sanirali s dva šava, potom su mu nakon snimanja konstatirane ozljede ramena i nagnječenje rebara - izjavio je otac Dado.

- Toni je veliki hajdukovac i na svom instagramu ima slike s navijačkim obilježima Torcide. Pretpostavljam da je to bio povodom Funcutima da se obračunaju s mojim sinom. I to na ovakav kukavički način da ih je došlo njih petnaestak. Kao roditelj ogorčen sam, ali i tužan da se ovako nešto može dogoditi.

Šibenik i Vodice su dva susjedna mjesta, imam puno prijatelja iz Šibenika. Ne mogu vjerovati da šibenska mladost može udariti na vodičku. Želim samo kao otac da se više stane na kraj ovom huliganskom ludilu koja vlada u našoj državi, da nijedno dijete više ne nastrada zbog pripadnosti nekom klubu.

Prije ovog napada, Toni je bio sa svojoj djevojkom na njezinom after partiju maturalnog plesa u šibenskom kafiću Stil. Ona je iz Sovlja, maturantica je Ekonomske škole. Nakon tog partija zaputili su se prema Autobusnom kolodvoru i ne sluteći što ih čeka. Tonija su, ponavljam, bestijalno iscipelarili, a djevojku mu nisu dirali – ispričao je Dado Juričev za Šibenski.

Vandali išarali školu uvredljivim natpisima

 

Komentara 5

BR
branko52
16:18 12.02.2019.

sigurno im nestalo droge pa neznaju kaj delaju

MR
mrcina
15:54 12.02.2019.

To se sve dešava jer balavurdija na Facebook-u aktivno prati Ultras stranice i naravno kad si mlad i glup da padnes pod utjecaja njih samih ! Danas je među navijačima koji su iskompleksirani i ne odgojeni moderno na ultrasa se furati. Kazem,siguran sam da su to uglavnom poluglupi i slabo odgojeni iz asocijalnih obitelji koji nisu procitali vise od pola knjige u životu !

IB
ibiza
17:00 12.02.2019.

o budale , fanatici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije