Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Mladić poginuo u strašnoj nesreći, dvojica suputnika teško ozlijeđena

nesreća, izletio s ceste (1)
Foto: Franjo Lepan/24 sata
1/7
01.09.2011.
u 10:00

Upravljajući Renaultom Meganeom, mladić je izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s ceste i zabio se u betonski odbojnik te rasvjetni stup.

SLAVONSKI BROD – Dvadesetdvogodišnji mladić poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak 40 minuta poslije ponoći dogodila na državnoj cesti D-53 u naselju Jelas, nedaleko od graničnog prijelaza u Slavonskom Brodu.

Upravljajući Renaultom Meganeom, mladić je izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s ceste i zabio se u betonski odbojnik te rasvjetni stup.

Iako nam u policiji to nisu potvrdili, neslužbeno doznajemo da je riječ o Tomislavu Kljufasu iz Slobodnice.

U automobilu su se u trenutku nesreće nalazila još dva muškarca, 27-godišnjak i 32-godišnjak, također iz Slobodnice, koji su teško ozlijeđeni.

Nakon što je automobil sletio u kanal pored ceste, svi su ispali iz automobila. Vozač je na mjestu preminuo, a njegovi su prijatelji vozilom hitne pomoći prebačeni u bolnicu.

Radnici HAK-a, koji su odvezli automobil, po okolnoj su livadi skupljali dijelove potpuno uništenog automobila, pa i motor koji nije bio pored olupine.

Policija provodi istragu i utvrđuje uzrok nesreće, no sumnja se da je riječ o neprilagođenoj brzini. Automobil je u dvorištu Prometne policije u Slobodnici, gdje će biti obavljeno dodatno tehničko vještačenje da bi se utvrdilo je li osim brzine bilo i dugih okolnosti čija je posljedica ova teška prometna nesreća.

Komentara 23

HE
HermionaGranger
10:14 01.09.2011.

Opet....

HE
HermionaGranger
10:16 01.09.2011.

Ne vidim kako zaustaviti to pogibanje na cestama osobito, mladih kao sto je ovaj decko osim prisilnom edukacijom i donosenjem strogih zakona

OB
-obrisani-
10:09 01.09.2011.

Mladić 22g - Sad bum vam ja pokazal ,kak se voziiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije