Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Čepinu

Mladić poginuo na motociklu, njegov prijatelj ozlijeđen

motociklist (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
14.08.2010.
u 16:13

Na motociklu se u trenutku sudara kao suvozač nalazio i Dražen M.(34) koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Vozač automobila prošao je bez posljedica.

30-godišnji motociklist Mario Kovačević poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u središtu Čepina. Na njega je naletio automobil kojim je upravljao Hrvoje J. (28). Hrvoje se vozio glavnom ulicom u Čepinu naglo i nepropisno skrenuo jer se želio parkirati. Tada je oduzeo prednost nesretnom Mariu koji ga svojim mtociklom nije usio zaobići.

Na motociklu se u trenutku sudara kao suvozač nalazio i Dražen M.(34) koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Vozač automobila prošao je bez posljedica.

Motocikl suzuku nije bio registriran niti je poginuli Mario imao položenu vozački ispit za tu vrstu vozila.

Ključne riječi

Komentara 60

UJ
u je u mom srcu
20:24 14.08.2010.

alternativac u pravu si, inače vozim skuter nema sezone da mi autima ne izlete bar jednom naj gore mi je bilo kad je izletio jedan po kiši strašno, nepažnja ali i brzi i prejaki motori ne sjećam se koliko jee ovaj njihov imo kubika ali to je prevelika sila

CU
cunt
18:03 14.08.2010.

da je imao dozvolu na njega sigurno nebi naletio automobil

AA
Aartur
03:20 15.08.2010.

\"Sraz motora koji se krece 50 na sat sa staticnom preprekom je 100 na sat! u trenutku udara.\" -> alternativac, ti mora da si imao pet iz fizike kad možeš tako samouvjereno pisati ovakve totalne nebuloze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije