Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htio je razuvjeriti...

Podvaljivao joj krivu namirnicu pa zaradio osude: Ti si čudovište!

Hladnjak
Foto: Getty Images
08.05.2019.
u 19:17

Jedan je mladić svojoj djevojci pokušao dokazati kako nije potrebno izbaciti mliječne proizvode iz prehrane pa joj je podmetnuo mliječno vrhnje umjesto sojinog, no onda je shvatio da je pogriješio...

Vegetarijanci su nerijetko na meti izrugivanja, a vegani gotovo uvijek.

Jedan je mladić tako svojoj djevojci pokušao dokazati kako nije potrebno izbaciti mliječne proizvode iz prehrane pa joj je podmetnuo mliječno vrhnje umjesto sojinog.

Djevojka mu je tvrdila kako od mliječnih proizvoda dobije akne, no on to nije vjerovao.

Zbog toga je zadnja dva mjeseca izlijevao vegansko vrhnje za kuhanje i u isti tetrapak ulijevao mliječnu verziju.

Njegov je plan bio djevojci pokazati kako može jesti što želi.

– Međutim, u zadnje vrijeme je stalno imala make-up na licu, a prošlu noć sam je prvi put vidio bez puder i bilo je jako loše. Kao da joj je lice puno insekata koji žele izaći. Shvatio sam da bi trebao izbaciti mliječne proizvode i njezina koža će se vratiti u normalu. Osjećam se loše, no u drugu ruku, radio sam to za njeno dobro – napisao je mladić koji se pohvalio svojim postupkom na Redditu.

Iako je očekivao podršku, nije je dobio.

– Ne samo da je zbog tebe dobila akne već si izdao njezino povjerenje jer misliš da znaš što je dobro za nju bolje od nje same – napisala mu je jedna žena dok je druga bila puno oštrija:

– Ti nisi samo šu..., ti si čudovište ako još nisi shvatio.

VIDEO Objavljena snimka nastala trenutak prije stravičnog sudara u kojem je poginula djevojka (21)

Komentara 1

Avatar dkoor
dkoor
09:14 09.05.2019.

Eh ti problemi žitelja zemalja prvog svijeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije