Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBAN IZLET

Mladić pao u rijeku Mirnu na Stazi sedam slapova i utopio se

Nel Pavletic/PIXSELL
21.06.2021.
u 13:41

Ustanovljeno je  kako se mladić pokušavao popeti na stijenu ispod razine vode dok je stajao u rijeci Mirni te se pritom poskliznuo i pao u vodu

Za 18-godišnjeg državljanina BiH izlet na Stazu sedam slapova u Istri bio je koban jer je pao u vodu i utopio se. Kako je priopćila PU istarska dogodilo se to 20. lipnja u 15.45 kod slapa u mjestu Pengari. Policija je dobila dojavu u to vrijeme da je netko pao u vodu pa su na mjestu događaja upućeni vatrogasci  i policajci.

Na žalost, beživotno tijelo 18-godišnjaka iz rijeke su u 18.35 izvukli ronioci interventne policije. Ustanovljeno je  kako se mladić pokušavao popeti na stijenu ispod razine vode dok je stajao u rijeci Mirni te se pritom poskliznuo i pao u vodu. Nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije