Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su ga pohvalili
Povratak na članak

Mladić nestao na planini, spasioce iznenadilo kako se uspio spasiti: 'Učinio je sve kako treba'

Parkirao je saonice na širokom otvorenom području i sagradio si snježnu špilju za noćenje pored drveća

Komentari 3

VI
Vito
07:49 20.01.2021.

Sra*nje. U Kanadi ima toliko sniejga da si čovjek može izgraditi iglu ispod drveta i tako se spasiti od hladnoće. Kako to napraviti u Hrvatskoj??? Kao prvo nema dovoljno snijega. Kao drugo nema dovoljno motornih saonica i staza po kojima mogu lutati da bi se namjerno izgubili. Kao treće, gdje u Hrvatskoj postoji toliko širokih zasnježenih cesta da mladi motosanjakaš može ostaviti motorne sanjke po sredili i otići do ruba šume pa skupljati snijeg sve dok ne izgradi sklonište???

VL
FR
froddo77
22:00 21.01.2021.

Svaka čast, snašao se i preživio. Gledam povremeno emisije o preživljavanju i pitam se bi li mi uspjelo.Od pomisli na snijeg mi je muka, na takve uvjete.

VL
HŽV
12:29 19.01.2021.

Kurbadur,reču stari.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.