Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI INCIDENT

Mladić nasrnuo na djevojku pa nepoznati muškarac napao njega i teško ga ozlijedio

Policija/Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
12.07.2019.
u 13:23

Mladić (27) verbalno je u jednom kafiću napao djevojku (26). Potom je s njom izašao iz kafića gdje ju je i fizički napao

Zagrebačka policija još uvijek istražuje sve okolnosti događaja koji se dogodio 11. srpnja u 20.40 u Bolničkoj cesti.

Mladić (27) verbalno je u jednom kafiću napao djevojku (26). Potom je s njom izašao iz kafića gdje ju je i fizički napao. Njegov napad na 26-godišnjakinju vidio je za sada nepoznati muškarac.

On je prišao 27-godišnjaku i nasrnuo na njega, nakon čega se udaljio. Posljedica toga je da je 27-godišnjak teže ozlijeđen te je prevezen u KB Sveti Duh, da policija traga za nepoznatim napadačem te da se istražuju sve okolnosti događaja.

Je li i djevojka ozlijeđena, policija nije priopćila.

Komentara 8

LA
larala
14:53 12.07.2019.

policija traga za čovjekom koji je obranio curu od nasilnika mjesto da se bavi nasilnikom koji je samo dobio ono što je želio priuštiti curi..... i, iako sam protiv bilo kakvog nasilja, ovom gospodinu velika hvala što je spasio nečije dijete od nasilja i pokazao nasilniku koji se u životu očito vodi batinanjem, kako je to biti slabiji i primati batine...

DU
Deleted user
17:14 12.07.2019.

Bravo za nepoznatog muškarca!!!!!!

HA
HanibalAntePortas
16:20 12.07.2019.

Dao bog da ga nikad ne nađu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije