Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENA ISTRAGA

Mladić koji je prijetio psihijatru Vukušiću zbog Pernara u stanu imao više streljiva

Herman Vukušić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
10.01.2019.
u 18:25

Prijetnje su kod Vukušića izazvale osjećaj straha za život i život njegove obitelji.

Kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske uprave zagrebačke utvrdili su postojanje osnova sumnje da je 23-godišnjak počinio kazneno djelo prijetnje na način da je u utorak u 2.37 sati preko društvene mreže napisao komentar upućen psihijatru Hermanu Vukušiću (53) koji je gostovao u RTL Direktu gdje je govorio o "liječničkim" savjetima saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara.

Prijetnje su kod Vukušića izazvale osjećaj straha za život i život njegove obitelji.

Idućeg dana, policijski službenici su u pretrazi stana pronašli više komada raznog pištoljskog streljiva: 25 komada streljiva kalibra 9 mm marke Luger, 18 komada streljiva kalibra 7,62 mm, 16 komada streljiva kalibra 7,62 mm te 19 komada streljiva kalibra 9 mm marke Geco-luger, a zbog čega će protiv osumnjičenog biti podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku.

Komentara 39

KO
kold
19:22 10.01.2019.

Ako ste mogli objaviti sliku onog Đakića zašto ne objavite i ime ovog mamlaza ili je pripadnik zaštičene manjine.

DI
dirižabl
19:00 10.01.2019.

Pernarov pretorijanac.... naravno bolesnik

BA
bambi
19:30 10.01.2019.

znaci, pravi identitete ovog kriminalca kao i slika nece bit objavljeni ,valjda zbog "njegoih ljudskih prava",ha?? ili se radi o "zasticenoj grupaciji" pa policija ni ostali ne misle objavit nista,,a njega ce vjerojatno pustit za koji dan kad se ovo stisa malo uz kaznu od parsto kuna,,jer se ne moze izreci visa kazna zbog "financijskog statusa okrivljenika"))) ili kako vec to strucno znate napisat,,)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije