Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRŠENJE JAVNOG REDA I MIRA

Policija prijavila mladića koji se zaletio u maskotu medvjeda

Foto: Screenshot Facebook
31.12.2019.
u 12:36

Protiv osumnjičenog drznika bit će podnijet optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu zbog naročito drskog ponašanja opisanog u Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

Mladić koji se na Badnjak na Trgu bana Jelačića na očigled zgroženih prolaznika zaletio na maskotu medvjeda, u kojoj je bio 31-godišnjak, osumnjičen je za naročito drsko ponašanje.

Zagrebačka policija izvijestila je da se 25-godišnjak 24. prosinca oko 23 sata namjerno zaletio prema maskoti medvjeda, čime je izazvao zgražanje okupljenih građana i prolaznika. Protiv osumnjičenog drznika bit će podnijet optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu zbog naročito drskog ponašanja opisanog u Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Snimku tog čina, koju je objavila je Facebook stranica Purger, prikazuje mladića kako se svom snagom zalijeće u maskotu i ruši je na tlo. Nisu ga zaustavila ni upozorenja okupljenih građana da to ne radi jer tu ima djece. "Nemoj biti debil", dovikivao mu je drugi građanin.

Osumnjičenik je nakon rušenja maskote polarnog medvjeda pobjegao, ali ne predaleko jer je i sam pao, a zatim ga sustigao jedan od građana koji ga je udario.

Snimku rušenja Facebook stranica Purger objavila je uz natpis: "E moj Zagrebe, kaj se sve u tebi nakupilo. Pogledajte ovu budalu koja ruši maskotu polarnog medvjeda na trgu bana Jelačića, ali karma ga je brzo stigla.”

Komentara 2

GR
gragakarlovac
20:27 31.12.2019.

budala

DU
Deleted user
13:23 31.12.2019.

maskota nikada nije toliko visoka zbog mobilnosti izuzev ukoliko se ispod kostima ne nalaze Jabbar ili Shaq

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije